Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Crăciun în Republica Moldova. Ce mâncăruri vor găti?

De Adelina Duinea, pe

Artiștii Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (23 de ani) s-au logodit în ziua în care solista a împlinit 18 ani. Anul acesta, sărbătorile de iarnă le vor petrece pentru prima dată în calitate cuplu, alături de familia Cleopatrei, în Chișinău.

Intrați virtual în direct în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cleopatra și Edward au vorbit despre ce au gătit până acum, dar și despre ce urmează să gătească de Crăciun.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Crăciun în Republica Moldova. Ce mâncăruri vor găti?

„Am gătit aseară. Am făcut o masă super frumoasă și gustoasă împreună. (…) Am făcut niște carne la cuptor. Carne de porc, coaste, cartofi cu rozmarin. (…) Nevoia te învață”, a declarat Edward.

„Nu, se pricepe într-adevăr. Se pricepe”, a completat Cleopatra. Întrebată de Adela cum diferă Crăciunul în Republica Moldova de cel din România, artista a adăugat:

„Nu știu dacă e ceva diferit față de tradițiile românești. Practic e cam același lucru. Eu, în familie, mai mult decât să împodobesc bradul de Crăciun și să pregătesc masa tradițională, nu știu altceva.

La noi e tradițională salata de Boeuf doar că noi o numim Olivier. Diferă un pic componența. Mai avem răciturile sau piftia. Prăjituri, da. Cozonacul nu prea se face. Bine, poate în alte regiuni ale Republicii Moldova se face, noi nu prea facem”.

„Nici la noi nu se face pentru că nu știm”, a completat Edward. „Cam așa, aperitivele, și mai avem un fel de salată, șubă. (…) Gătim în familie, da, sigur. De obicei, masa era completă când mergeam la bunici. Când nu puteam ajunge la bunici, o reinterpretam acasă”, a mai spus Cleopatra.

Edward Sanda: „Vrem, eu și Cleopatra, să ne creăm primele noastre ritualuri de sărbători”

„Anul acesta mă aflu puțin mai departe de familia mea, dar alături de noua familie. Avem multe planuri împreună. Vrem, eu și Cleopatra, să ne creăm primele noastre ritualuri de sărbători.

Să participăm amândoi la pregătiri. De exemplu, noi am lansat piesa Cozonac, dar nu știm niciunul să-l facem. Poate încercăm acum!”, mai spunea Edward cu puțin timp în urmă.

„Ne vom relaxa uitându-ne la filme, Singur acasă va fi sigur pe lista noastră, știu că și Cleopatrei îi place filmul. Și abia aștept să descopăr obiceiuri diferite, specifice locului, pentru că urmează să mă bucur și de sărbătorile pe rit vechi.”

Foto: Instagram

Citește și:

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda și cine vor fi nașii?

Cine este noul iubit al Cristinei Cioran? „Ne-am cunoscut la o petrecere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter