6 semne că iubitul tău este gay

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:20

Ţi-ai pus vreodată problema că iubitul tău sau soţul tău ar putea fi gay? Poate că ascunde asta, poate că nici el nu şi-a dat seama sigur de ceea ce simte, dar dacă tu te gândeşti că te afli într-o astfel de situaţie, vezi care ar putea fi semnele:

După cine se uită

Bărbaţii heterosexuali se uită după femei chiar şi involuntar. Dar dacă atunci când ieşiţi în oraş el nu se uită la niciun om de pe stradă sau doar prinde privirile bărbaţilor, s-ar putea să fie mai degrabă interesat de ei decât de femei în general.

Ce complimente face

Este fapt cunoscut că bărbaţii homosexuali sunt interesaţi şi atenţi la cum arată – părul, pielea, hainele. Fii atentă la tipul de complimente pe care ţi le face: îţi spune că eşti frumoasă şi că arăţi bines au mai degrabă complimentează hainele pe care ai ales să le porţi la întâlnirea cu el?

Urăşte homosexualii

De teamă că se va afla că este gay sau pur şi simplu nu şi-a dat încă seama de sentimentele sale adevărate faţă de alţi bărbaţi, va adopta un comportament agresiv faţă de alţi homosexuali. De faţă cu toată lumea nu s-ar feri să spună cât de mult îi displace – însă ia aminte că sunt şi mulţi bărbaţi heterosexuali homofobi.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter