Premieră în Familia Regală Britanică: va avea loc prima căsătorie gay

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 iunie 2018, 12:08
După nunta Prințului Harry cu actrița Meghan Markle, pe jumătate afro americană și divorțată, o nouă premieră va avea loc în familia regală britanică. Este vorba despre prima căsătorie gay, prima căsătorie între doi bărbați.

Vărul reginei Elisabeta, Lordul Ivar Mountbatten, în vârstă de 55 de ani, se va căsători vara aceasta cu partenerul său de viață, James Coyle, în vârstă de 56 de ani, relatează parismatch.com. Nunta va avea loc la reşedinţa sa din Devon, sud-vestul Marii Britanii, iar acesta din urmă nu va prelua și titlul nobiliar, fiind unul moștenit.

Lordul Ivar Mountbatten a fost căsătorit timp de 16 ani cu Penelope Anne Vere Thompson, împreună având trei copii: Ella, (22 ani), Alex (20 ani) și Luli (15 ani), fosta sa soție fiind, de altfel, și cea care îl va conduce către altar: „Ivan a devenit mai relaxat și este mai gentil în ultimul timp. Probabil nu era conștient că păstrându-și secretul asupra sexualității sale, nu făcea altceva decât să se chinuie. Acum că a acceptat asta, este cu adevărat fericit și toată lumea a observat asta.” – a declarat pentru Daily Mail Penelope.

Vărul reginei Elisabeta a anunțat în mod public în 2016 că este homosexual. Conform sursei citate, regina Elisabeta nu va participa la nuntă, cu toată că Lordul Ivan este descendent direct al Reginei Victoria și este prieten foarte bun cu Edwards, fratele mai mic al lui Charles și Andrew, cel care, de altfel, a fost prezent la prima sa căsătorie.

Citește și – Ce mai face și cum arată azi Eva Kiss. Artista are 65 de ani

Citește și – Ana Ularu joacă alături de Keanu Reeves în „Siberia”. Ce a declarat despre celebrul actor

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter