Relaţii: Semne că trebuie să pui punct relaţiei „on-off”

De Mia, pe

Fără să-ţi dai seama poţi rămâne prinsă într-o relaţie de „mai că n-ar fi”. Vă despărţiţi, vă împăcaţi, vă despărţiţi din nou şi trei zile mai târziu sunteţi iar împreună. Până la urmă ar trebui să rămâneţi împreună sau să mergeţi mai departe? Uite la ce ar trebui să te gândeşti atunci când vrei să iei această decizie:
Cauţi prea multe dovezi
Dacă de cele mai multe ori te simţi nesigură în relaţia ta, atunci ar trebui să te întrebi ce te mai ţine în loc. Intuiţia îţi spune adesea ce este mai înţelept să faci, însă nu o asculţi de fiecare dată, crezând că te înşeli. Atunci când începi o nouă relaţie, probabil că eşti atentă la aşa-zisele semne că nu ar face un partener potrivit pentru tine, însă te uiţi după lucrurile mari, de exemplu dacă este infidel sau nesimţit, dar le laşi deoparte pe cele subtile. Până la urmă ajungi să-i accepţi toate greşelile aşteptând una mai mare.
Încerci să-l schimbi
Asta este o greşeală pe care multe femei o fac, sperând că relaţia de cuplu va deveni mai bună în timp. Da fapt, nu îl poţi „dresa” să se poarte aşa cum îţi place ţie sau cum ar trebui să se poarte, pentru că bărbatul potrivit pentru tine nu are nevoie de asta. Când acorzi prea multă atenţie schimbării pe care vrei s-o faci în el, uiţi alte părţi importante ale vieţii de cuplu.
Relaţii şi sex: Ştii cum să te cerţi cu iubitul tău?
Tot aştepţi ceva
De fiecare dată când face un gest care pe tine te supără, totuşi treci peste, pentru că aştepţi şi speri că într-o bună zi se va schimba. Problema este că poţi aştepta până la adânci bătrâneţi, că asta tot nu se va întâmpla. Dacă aştepţi atât de mult, te obişnuieşti cu acţiunile sale şi standardele tale scad, atât în privinţa lui, cât şi în privinţa altor bărbaţi din viitor.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter