Relaţii: Ce spune aura despre el. Vezi ce înseamnă culorile

De Diana Zagrean, pe

Aura unei persoane este de multe ori un subiect privit cu scepticism de mulţi oameni. Fiind vorba de terapii alternative şi energii greu de contorizat prin ştiinţa clasică, mulţi preferă să râdă sau să “nu creadă” în astfel de “pseudoştiinţe”. Mergând pe principiul “nu cred până nu văd”, iată cum să îi vezi aura şi ce înseamnă culorile ei.
Ce este aura mai exact? Este câmpul electromagnetic care înconjoară corpul uman şi orice alt organism viu din Univers.
Aura are mai multe straturi, de culori diferite, în funcţie de densitate,care devin vizibile cu ochiul liber în anumite circumstanţe.
Tot ce trebuie să faci este să rogi persoana a cărei aură vrei să o citeşti să se aşeze cu spatele la un perete alb. Fixează-i cu privirea un punct central dn frunte, imediat deasupra nasului (cam unde îşi pun indienii semnul roşu). Încearcă să focalizezi privirea doar pe acel punct, chiar dacă începi să vezi tulbure restul persoanei. La un momentat dat vei observa un fel de abur colorat în jurul persoanei pe care o analizezi. Seamănă foarte tare cu ceea ce se vede vara, pe maşini, când aerul cald „ondulează” spaţiul de desupra acestora.
Relaţii: Ce spune aura despre el. Vezi ce înseamnă culorile

Culorile aurei şi semnificaţia lor

 
Roşu
Stratul roşu proeminent înseamnă că aveţi de-a face cu o persoană sangvină, cu personalitate puternică şi poate chiar idei fixe. Poate fi un om nervos, sau foarte îndrăgostit, orice ar fi este intens.
Portocaliu
Stratul portocaliu se referă la organele reproducătoare şi starea generală de sănătate. Dacă această culoare este cea dominantă, persoana din faţa ta este fie însărcinată (dacă este o femeie tânără), fie plină de vitalitate şi foarte sănătoasă. Portocaliul are legătură şi cu latura creativă a persoanei şi cu optimismul. Cineva care are stratul portocaliu foarte subţire sau foarte închis la culoare poate suferi de depresie.
Verde
Verdele este legat de inimă şi plămâni, dar şi de sentimentele negative, Cum ar fi gelozia, o părere proastă despre propria persoană sau insecuritate. Dacă stratul verde este mai degrabă turcoaz, persoana în cauză trebuie să fie atentă la sistemul imunitar, dar înseamnă şi că este plină de compasiune.

Albastru
Aura albastră denotă o persoană calmă, calculată, sensibilă, intuitivă şi care vrea mereu să îi ajute pe ceilalţi. Persoanele cu aura albastră pot avea probleme cu gâtul sau cu tiroida, dar poate fi vorba şi de teama faţă de nou, sau faţă de exprimarea în public a sentimentelor.

Negru
Aura neagră nu înseamnă neapărat că aveţi de-a face cu o persoană rea. În funcţie de zona unde stratul negru este pregnant, aura neagră poate să însemne un avort, dureri vechi şi relaţii trecute care au lăsat cicatrici adânci sau dificultăţi în a ierta pe cineva.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter