De ce mint bărbaţii

De Lumea Femeilor, pe

Bărbaţii mint mai mult decât femeile. Aceasta este concluzia unui studiu realizat în Marea Britanie. De ce preferă ei să ascundă adevărul? Care sunt frazele cel mai des întâlnite? Iată câteva răspunsuri…
Psihologii consideră că bărbaţii mint atunci când se confruntă cu o criză. Îşi găsesc scuze că îi protejează pe cei din jur dar, de fapt, le e greu să facă faţă realităţii. De asemenea, când vor să cucerească o femeie, se transformă brusc pentru a împlini orice aşteptare a celei de care s-au îndrăgostit.

Vrea să pară mai puternic decât este

Orice persoană are şi puncte vulnerabile. Adesea bărbaţii încearcă să le ascundă şi creează falsa impresie că sunt invincibili. Vor să fie puternici şi să pară că nimic nu-i poate atinge. Din păcate însă, nu de puţine ori descoperi că bărbatul cel sigur pe el, pe care-l admirai pentru stăpânirea de sine, e un fri-cos, care, în loc să spună că îi e teamă să meargă la stomatolog, amână această decizie, zicând că nu are timp.

Evită să-şi asume decizii importante

Teama de reacţia celuilalt este principalul motiv pentru care preferă să omită adevărul. Nici un bărbat nu va recunoaşte de bunăvoie că te-a înşelat, ci se va ascunde în spatele unor explicaţii interminabile. În acest fel, va amâna să ia el o hotărâre şi va trece această responsabilitate asupra ta.

Cele mai frecvente minciuni ale bărbaţilor

►”Te sun mâine” (dacă nu sună, nu mai aştepta)
►“N-am avut semnal” (dacă vrea să vorbiţi, găseşte o modalitate)
►“Ai slăbit” (îţi spune asta pentru că e ceea ce vrei tu să auzi)
►“E doar o colegă de serviciu” (posibil, dar de ce îl sună seara târziu?)
►“Nu mă văd cu altcineva” (de ce îţi oferă această informaţie, fără ca tu să fi întrebat?)
►“Nimeni nu mă înţelege ca tine” (încearcă să te aibă de partea lui, înainte de a-ţi cere o favoare)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter