Relaţii: 5 obiceiuri ale cuplurilor care ne scot din sărite

De Diana Zagrean, pe

Dragostea e un lucru frumos şi oricine oftează la vederea unui cuplu învăluit în tandreţuri. Dar potrivit vorbei din bătrâni: ce-i mult, strică. Iată cinci obiceiuri cu care multe cupluri îndrăgostite şi-au scos din sărite familiile, prietenii şi cunoştinţele.
1. Se asortează excesiv
Dacă asortarea hainelor este drăguţă când vine vorba de mame şi bebeluşii lor sau de mici detalii, cum ar fi o cravată, ea devine de-a dreptul iritantă în cazurile duse la extrem. Cuplurile care îşi asortează ţinutele până la cele mai mici detalii şi se mândresc cu asta enervează pe toată lumea din jur. Nu mai vorbesc de tricourile kitsch cu jumătate de aripă de înger, cele cu poza de cuplu imprimată sau mesaje siropoase de genul „împreună suntem un tot”. Rezumă-ţi dovezile vestimentare de compatibilitate la accesorii şi, eventual, şosete.
Relaţii: 5 obiceiuri ale cuplurilor care ne scot din sărite
2. Nu-şi pot lua mâinile unul de pe altul
Ştim cu toţii melodia „can’t keep my eyes off you” (nu-mi pot lua ochii de la tine) dar asta nu înseamnă că trebuie să o punem în practică. Deşi această greşeală se întâlneşte de obicei la cuplurile foarte tinere şi/sau cuplurile proaspăt formate, practica giugiulitului în public este deranjantă pentru multă lume. Deci încearcă să nu arăţi chiar tuturor cât îţi poţi ţine respiraţia, în timp ce limba lui îţi examinează amigdalele. Şi dacă nu ai ce face cu mâinile când ieşiţi în oraş, mai bine mai comanzi un cocktail decât să prezinţi tuturor tehnicile tale de masaj tantric.
Relaţii: 5 obiceiuri ale cuplurilor care ne scot din sărite
3. Fac glume personalizate
Bineînţeles că un cuplu solid şi de lungă durată are mici glume pe care ceilalţi membri ai anturajului nu au cum să le înţeleagă. Dar să faci referire numai la evenimente din trecutul vostru şi aluzii la evenimente la care numai voi doi aţi participat este de-a dreptul nepoliticos. Nu numai că îi veţi pune pe prietenii voştri într-o situaţie jenantă, dar aceştia nici nu se vor simţi confortabil dacă voi doi formaţi o „echipă de şoc”, separată de restul lumii.
Relaţii: 5 obiceiuri ale cuplurilor care ne scot din sărite
4. Îşi alintă vocile în mod penibil
Să fii foarte familiar cu persoana iubită şi să o alinţi este o parte normală a vieţii de cuplu. Dar când alinturile pe voci piţigăiate se înmulţesc şi aproape înlocuiesc numele voastre reale, puteţi fi siguri că aţi întrecut măsura. În plus, toată lumea ştie că bărbaţii sunt deranjaţi să fie strigaţi pe numele de alint în public. Lăsaţi apelativele mieunate şi poreclele ca „dovlecel”, „pisicuţă” sau „ţucuşor” pentru intimitatea dormitorului sau sufrageriei voastre. Prietenii vă vor fi foarte recunoscători, da, chiar şi fanii lui Fran Drescher (Dădaca).
Relaţii: 5 obiceiuri ale cuplurilor care ne scot din sărite
5. Îşi dau sms-uri deşi se află în aceeaşi încăpere
Una dintre cele mai utile invenţii ale acestui secol se poate întoarce împotriva noastră în cazul cuplurilor care iubesc tehnologia aproape la fel de mult cât se iubesc reciproc. Bănuiesc că aţi avut parte de nopţi în oraş sau petreceri unde unii dintre prietenii voştri îşi trimiteau sms-uri deşi se aflau în aceeaşi încăpere. Deşi poate părea o metodă elegantă de a bârfi cu partenerul diverşi invitaţi sau de a-i aminti cât de multe idei ai pentru când vă întoarceţi acasa, nu crezi că e mai simplu să i le şopteşti la ureche? Este foarte iritant pentru cei din jur, mai ales dacă nu toţi sunt înnebuniţi după smartphone-uri şi tehnologie.
Relaţii: 5 obiceiuri ale cuplurilor care ne scot din sărite
Foto:Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter