Provocări erotice care fac sexul inedit şi distractiv

De Stela Moisescu, pe

Rutina nu apare între două persoane care sunt de mult timp împreună, ci între două persoane care fac acelaşi lucru în mod repetitiv. Aşadar, este lesne de înţeles de ce…
dispare interesul sexual după o perioadă mai lungă de timp. Sexul ar trebui să reprezinte mereu o provocare, care să ne dea fiori. Din fericire, există o mulţime de lucruri pe care le poţi face altfel, astfel încât să readuci fluturaşii în stomacul tău.

Aşa că nu te resemna la gândul că rutina este o parte firească a vieţii de cuplu. Iată opt provocări erotice cu care poţi condimenta sexul cu iubitul tău:

1. Dezbracă-l într-un mod lent şi senzual (nu-l mai lăsa să o facă singur). Când îi dai jos cămaşa sau pantalonii formulează un compliment cu tentă erotică. În acest fel îl flatezi şi îl faci să fie mult mai entuziast în pat.

2. Încercaţi să faceţi dragoste stând nemişcaţi. Aşează-te deasupra lui şi tachinaţi-vă reciproc cu încordări ale muşchilor Kegel, fără să vă mişcaţi absolut deloc bazinul. Acest exerciţiu îl ajută pe iubitul tău să îşi controleze mai bine ejacularea, iar tu te bucuri de o partidă mai lungă de sex, trăind senzaţii mai intense.

3. Cât timp staţi la un suc la o terasă jucaţi un mic joc al geloziei şi toleranţei: fiecare dintre voi trebuie să spună ce persoane de sex opus i se par atrăgătoare. În acest fel simţiţi un gol în stomac de nelinişte, dar şi o anumită siguranţă că puteţi discuta deschis despre aceste lucruri. În mod clar amalgamul de sentimente reprezintă un preludiu mental de nota 10!

4. Când ajunge acasă de la serviciu nu-i spune absolut nimic. Pur şi simplu sărută-l pasional şi lasă restul să vină de la sine.

5. Devino tu o provocare pentru iubitul tău şi vei simţi din nou fiori! Nu trebuie decât să îl tachinezi cu gesturi provocatoare, fără să se ajungă la sex. Dacă îl duci cu zăhărelul şi nu i te oferi pe tavă, te vei simţi în control şi vei deveni mai inventivă în plan sexual.

6. Când ieşiţi cu grupul de prieteni într-un bar sau când organizaţi o petrecere, apropie-te de iubitul tău şi bagă-l în seamă cu o replică sexy de agăţat, de parcă nu v-aţi cunoaşte. Vezi cum reacţionează şi du mai departe jocul seducţiei.

7. Seara, înainte de culcare adu laptop-ul în pat şi arată-i o scenă dintr-un film sau o imagine care te incită.

8. Încercaţi un masaj erotic simultan, pe care să îl realizaţi cu trupurile voastre lipite unul de celălalt. Masaţi-vă înainte cu lubrifiant din belşug, iar mai apoi tachinaţi-vă cu un contact fizic maxim între corpurile voastre, dar fără să existe penetrare. Amânaţi cât de mult puteţi actul sexual!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter