Prima declarație a lui Victor Slav după ce s-a spus că are o nouă iubită. Bianca Drăgușanu comentează

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 septembrie 2018, 11:57
Vestea că Victor Slav are o nouă iubită a luat prin surprindere pe toată lumea și toți așteptau ca îndrăgitul prezentator TV să dezvolte acest subiect, ceea ce, de altfel, s-a și întâmplat.

Victor Slav a fost surprins de două ori în compania unei blonde, o dată într-un club din Timișoara și altă dată într-un club din Constanța, ceea ce a dus la lansarea ipotezei că fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a refăcut viața amoroasă. Prezentatorul TV a ținut să lămurească situația și a comentat pe baza zvonurilor apărute: „Nu se pune problema unei noi legături sentimentale în ceea ce mă privește. Acea fată este o prietenă de a mea, de a lui Cazacu, și de a lui Giani. (n.r. colegii săi de la emisiunea Vulturii de noapte, de la Kanal D). Am cunoscut-o prin intermediul lui Cătălin în această vară. Era o bună cunoștință de a lui. Suntem într-un cerc de vreo 20 de amici, care se întâlnesc din când în când la o ieșire în club și se distrează. Atât! Vom stă la aceeași masă, ca și acum, însă, repet, nu este și nu va fi nimic special, doar o relație de frate și soră, dacă vreți.”, a declarat Victor Slav pentru wowbiz.ro.

Bianca Dragusanu, victor slav si sofia natalia, fetita lor

Victor Slav, în vârstă de 38 de ani și Bianca Drăguşanu, 36 de ani, au format un cuplu până în luna iunie a acestui an, când au decis să meargă pe drumuri separate, dar să rămână în relații bune pentru a-și crește împreună fetița, pe Sofia Natalia, în vârstă de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în 2012, iar un an mai târziu deveneau soț și soție, însă infidelitatea Biancăi a condus la divorț, pronunțat în 2014. Ulterior, cei doi s-au împăcat, fără a mai semna și actele, însă, și au devenit părinți.

Pe de altă parte, întrebată despre noua relație a lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu a punctat: ”Le doresc să fie fericiți, să se iubească mult și să fie sănătoși. Fiecare dintre noi are dreptul la fericire și iubire. Mai mult nu doresc să comentez”,  a transmis Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Citește și – Anca Neacșu a dezvăluit cum a început relația cu soțul său turc: “El era însurat”

Citește și – Dana Războiu a ajuns să prezinte știrile după o ceartă cu Dan Negru

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter