Poziţii sexuale pentru ca sexul să dureze mai mult

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:35

Dacă iubitul tău ajunge repede la orgasm sau partidele voastre de sex durează mai puţin decât ai vrea, fă o mişcare inteligentă…

Încearcă poziţii sexuale care fac sexul să dureze mai mult!

Variaţii… în picioare

Absolut toate poziţiile sexuale în picioare împrăştie energia şi fluxul sanguin de-a lungul corpului şi nu mai mult către zona genitală, aşa cum se întâmplă în poziţiile sexuale pe orizontală. Rezultatul? Vă excitaţi şi vă lubrifiaţi mai încet, ceea ce categoric întârzie orgasmul şi lungeşte partida de sex.

O variantă specială a Misionarului

De ce o variantă specială a Misionarului şi nu poziţia sexuală Misionarul însăşi? Pentru că, surpriză, Misionarul este una dintre poziţiile sexuale care favorizează ejacularea precoce. Şi cum exact asta vrei să eviţi, iată ce ai de făcut: te aşezi pe spate cu picioarele desfăcute şi el se aşează în genunchi în faţa ta. Practic, el stă tot între picioarele tale, dar în genunchi, astfel că unghiul de penetrare este chiar mai adânc, dar energia şi fluxul sanguin nu se mai concentrează doar în zona genitală.

Femeia deasupra

Deşi în poziţiile în care tu stai deasupra iubitul tău adoptă o poziţie pe orizontală care ar putea să îi aducă mult flux sanguin în zona genitală, are un singur lucru de făcut ca să evite asta: să îşi relaxeze total muşchii pelvieni, practic să se relaxeze complet şi să te lase doar pe tine să te mişti. Tu poţi să alegi orice variaţie: cu faţa sau cu spatele la el, stând pe vine deasupra lui sau, pe marginea patului, aşezându-te pe el ca pe un scaun deşi el stă în continuare întins.

Dans în poală

O poziţie sexuală în care amândoi trebuie să staţi pe marginea patului, în fotoliu sau pe canapea. În orice situaţie, tu te aşezi în poala iubitului tău cu picioarele lipite sau puţin desfăcute. Dacă staţi pe marginea patului sau undeva fără spătar, el se sprijină în palme. Pentru că tu stai deasupra, poţi întârzia orgasmul dacă măreşti şi micşorezi constant ritmul şi unghiul de penetrare. Truc? Aproape opreşte-te când simţi că o să aibă sau o să ai orgasm.

După cum ai văzut, dacă ejacularea precoce sau partidele de sex scurte sunt problema cuplului vostru, secretul este să nu alegeţi poziţii sexuale pe orizontală, care concentrează energia sexuală şi fluxul sanguin către zona genitală. Dacă totuşi faceţi asta, doar unul dintre parteneri are voie să stea pe orizontală şi trebuie să îşi relaxeze total muşchii pelvieni, iar celălalt să se mişte în voie.

Fără îndoială, partida de sex durează mult mai mult…
Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter