3 poziţii pentru partide de sex mai lungi

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:32

Tu de abia te „încălzeşti”, iar el e deja în pragul orgasmului… se întâmplă des în majoritatea cuplurilor şi e oarecum normal. Însă există poziţii care pot rezolva problema, fiind foarte excitante pentru tine şi mai puţin pentru el.
Iată ce poziţii puteţi încerca.

1. Poziţia lotusului

El se stă în şezut cu picioarele îndoite şi mâinile sprijinite în spatele feselor. Tu te aşezi între picioarele lui, cuprinzându-i talia cu picioarele tale. Te poţi sprijini cu mâinile pe umeri lui. În această poziţie tu controlezi mişcările, iar punctul G este foarte bine stimulat. Când simţi că se apropie de orgasm poţi încetini ritmul pentru puţin timp.

2. Călăreaţa
El se întinde pe spate, în timp ce tu îl încaleci cu picioarele desfăcute. Din nou, tu deţii controlul şi poţi stabili ritmul mişcărilor. În această poziţie, miscările înainte-înapoi, care sunt foarte excitante pentru tine, stimulând punctul G, îl ajută pe el să „reziste” mai mult, faţă de mişcările sus-jos care îl aduc imedit la orgasm.

3. Linguriţa
Staţi amândoi întinşi pe o parte, el în spatele tău. Îţi ridică piciorul de deasupra şi te penetrează pe la spate cu mişcări înainte-înapoi. Chiar dacă el e cel care controlează ritmul, poziţia nu este foarte excitantă pentru el. Cu mâna liberă îţi poate stimula şi clitorisul.

Alte idei pentru o partidă de sex mai lungă

Dacă nu reuşiţi să vă „sincronizaţi”, astfel încât să poţi avea şi tu orgasm înainte să ejaculeze el, puteţi ţine seama şi de aceste trei reguli.

• Înainte de partida de sex propriu-zisă cu penetrare vaginală, poţi să-l satisfaci oral sau manual. Astfel, a doua partidă va dura mai mult.
• Opriţi-vă atunci când el se apropie de orgasm. Fie că vă opriţi de tot, fie că doar încetiniţi ritmul, o mică pauză îl va ajuta să reziste mai mult. Puteţi folosi acest timp pentru a vă săruta şi îmbrăţişa.
• Cu un preludiu mai lung, tu vei începe partida de sex deja excitată şi vei avea orgasm mai repede.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter