Sex: Afrodisiacele naturale, pentru o viaţă sexuală perfectă

De Lumea Femeilor, pe

Libidoul ridicat este un ingredient important pentru a întregi tabloul cuplului perfect. Însă, de cele mai multe ori, viaţa sexuală cade pe planul doi. Ce-i de făcut?
 

Bucate alese… pentru seara cea mare

Nu este suficient să îl hrăneşti cum se cuvine, ca să vă bucuraţi de o noapte de neuitat. Este important ca şi tu să fii într-o dispoziţie bună, să te simţi frumoasă, seducătoare.  Un alt factor de luat în calcul
este mediul. De exemplu, aerul de munte este un afrodisiac care funcţionează aproape de fiecare dată, ca şi apa rece de izvor sau apa sărată a mării. Însă, în ceea ce priveşte bucătăria, ai de ales dintre următoarele alimente:
► Ţelina – sucul obţinut din rădăcina acestei plante, combinat cu scorţioară şi miere, are un efect imediat.
► Susanul – bogat în vitamina E, stimulează virilitatea şi oferă un aport de energie.
► Morcovul – seminţele se folosesc în amestec cu busuioc şi miere, pentru a obţine o reţetă „magică”, ce-ţi va ajuta partenerul să rămână cu tine toată noaptea! 
► Busuiocul – deşi ceaiul de busuioc nu are un gust foarte bun, are efecte imediate: revigorează şi energizează organismul. Poţi adăuga zahăr sau miere pentru a îndulci gustul.

BONUS Secretele Evei

O lenjerie intimă sexy, un parfum îmbietor, o cremă de corp cu sclipiri diafane sau o frizură nouă sunt doar câteva dintre armele secrete cu ajutorul cărora îţi poţi seduce iubitul în fiecare noapte. Succesul depinde şi de cât de bine îl cunoşti, aşa că pune în practică ceea ce îi place mai mult, fără teamă! Bărbaţii nu se satură niciodată de nopţile pline de surprize.

Efectul Placebo

Majoritatea problemelor sexuale pornesc de la creier, aşa că tot acolo trebuie să găseşti soluţii. Vinul roşu pune sângele în mişcare şi „dezmorţeşte” gândurile, dar nu este un afrodisiac. Însă, dacă partenerul tău consideră altfel, „va da randamentul scontat”. Plantele de mai sus au un efect înzecit, dacă îi spui partenerului tău că ele fac, pur şi simplu, minuni!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter