Sex: Cum faci amor pe caniculă

De Diana Zagrean, pe

Căldura din ultima vreme ne-a copleşit pe toţi şi trebuie să recunoaştem că o partidă fierbinte sună bine doar până ce termometrul atinge 30 de grade afară. Pe de altă parte, vara avem zile mai lungi şi nopţi mai..neliniştite. Iată cele 5 sfaturi pentru o partidă răcoroasă, când încă avem chef de sex, chiar şi pe caniculă.
Cuburi de gheaţă
Dacă atmosfera este prea încinsă, puteţi oricând să aduceţi câteva cuburi de gheaţă în dormitor. Foloseşte-ţi imaginaţia şi plimbă cuburile pe trupul lui fierbinte (la propriu), pentru fiori de plăcere de ambele părţi. Dacă vrei să fii cu adevărat originală, ia cubul în gură şi răsfaţă-l cu sărutări de gheaţă.
Distracţie la umbră
Sex: Cum faci amor pe caniculă

Dacă nu aveţi aer condiţionat şi patul numai la sex nu vă îmbie, mergeţi în parc. Păstraţi, totuşi un grad de decenţă şi aveţi grijă să alegeţi un loc ferit de priviri şi de ..amenzi. Ţineţi mereu la îndemână ceva cu care să vă acoperiţi în caz că vreun plimbăreţ aiurit dă peste voi în mijlocul acţiunii. Cel mai indicat ar fi să păstraţi ceva haine pe voi (O fustă largă şi un şliţ desfăcut lejer pot fi mai mult decât de ajuns).
La duş
Sex: Cum faci amor pe caniculă

Vara simţim oricum nevoia să facem duşuri mai des. De ce să nu încercaţi un duş în doi, care vă va ţine departe de senzaţiile lipicioase dintre cearşafuri? Temperatura corpului o puteţi regla în funcţie de cât de tare vă încingeţi unul pe altul, iar poziţiile noi vă vor ţine ocupaţi până seara, când se mai răcoreşte afară şi în casă.
Masaj mentolat
Sex: Cum faci amor pe caniculă

De senzaţii extreme şi..orale cu bomboane de mentă am mai auzit, dar ce spuneţi de un masaj cu uleiuri esenţiale de mentă, eucalipt, sau busuioc? Puteţi alege un amestec gata făcut, sau puteţi să optaţi pentru mai multe uleiuri esenţiale preferate, pe care le puteţi combina chiar voi, după plac.
Subacvatic
Sex: Cum faci amor pe caniculă

Tot din seria aventurilor oarecum interzise, vă propun să încercaţi să vă răcoriţi împreună…sub apă. Găsiţi un lac sau o parte a litoralului care să fie ferită de priviri indiscrete, asiguraţi-vă că staţi foarte bine cu lubrifierea şi start! Sexul sub apă are condiţiile lui speciale, dar, în principiu, nu există motive să nu încercaţi aşa ceva pe căldurile astea.

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter