Horoscop: Ce spune după sex în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:00

Evident, replicile de mai jos sunt mai degrabă amuzante, dar ne dau o idee în legătură cu felul cum se comportă nativii după ce aţi făcut dragoste. Aşa că, mai în glumă, mai în serios, să vedem ce spun după ce fac sex bărbaţii fiecărei zodii.

Berbec

„Sunt gata. O facem iar?”
Energicul şi înfocatul Berbec este gata să o ia de la capăt la câteva minute după o partidă de sex. Aşa că să nu te mire dacă auzi din gura lui cuvintele de mai sus. Energia lui de bordantă poate chiar să fie o problemă pentru partenerele cu un libido mai scăzut.
Horoscop: Cât de mult rezistă în pat în funcţie de zodia lui

Taur

„Mi-e foame. Ce mâncăm?”
Sexul înseamnă un mare consum de energie pentru leneşul Taur. Şi după o activitate aşa de intensă are nevoie de o mică recompensă culinară. Dacă vrei să cucereşti un Taur trebuie să fii un as în bucătărie. Probabil că mâncarea îi place mai mult decât sexul.

Gemeni

„N-ai văzut telecomanda?”
Nativul din Gemeni nu suportă liniştea şi probabil nu o să ai parte niciodată de un postludiu ca la carte alături de el. În loc de îmbrăţişări şi săruturi, după o partidă de sex, preferă să urmărească ştirile sau vreo emisiune TV.

Rac

„Vrei să fii soţia mea?”
Pentru un Rac, sexul este un lucru mare, ceva ce se întâmplă numai între doi oameni care se iubesc foarte mult. Evident, replica de mai sus e o exagerare. Nu o să-ţi ceară mâna după prima partidă de sex, dar sigur vei vedea că se comportă altfel cu tine, mai familiar şi mai cald.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter