Ce poţi face ca partida de sex să dureze mai mult?

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:18
Sex

În medie, un bărbat are nevoie de aproximativ şapte minute ca să ejaculeze, iar odată ce se întâmplă acest lucru, partida de sex s-a terminat. Iar în doar şapte minute tu nu ai reuşit nici măcar să te apropii de orgasm, nu-i aşa? Ce poţi face ca partida de sex să dureze mai mult?

Savurează preludiul

Locuiţi împreună, dar nu reuşiţi să mai faceţi sex ca altă dată, ci trebuie să vă programaţi partidele ca să nu lăsaţi intimitatea pe planul al doilea. Şi totuşi partidele nu sunt atât de satisfăcătoare pe cât ţi-ai dori pentru că ai avea nevoie de un preludiu mai lung. Ei bine, atunci poţi începe seducţia partenerului cu câteva zile înainte. Trimite-i câteva mesaje incitante şi spune-i cât de nerăbdătoare eşti pentru seara plănuită doar pentru voi. Amândoi vă veţi simţi mai sexy înainte.

Sărută-l intens

Mai ţii minte când ai avut primul iubit adevărat şi petreceaţi ore în şir sărutându-vă? Ei bine, ai putea repeta experienţa. Desigur, nu pentru câteva ore, dar mai mult decât de obicei cu siguranţă te va aduce mai aproape de orgasm decât în mod normal.

Dezbracă-te încet

Odată excitaţi, nu săriţi direct la acţiune. Ci poţi prelungi suspansul dezbrăcându-te încet – ca un mic joc de teasing, în care el arde tot mai tare de nerăbdare să te vadă goală. Şi el poate face acelaşi lucru, iar apoi vă puteţi admira reciproc în oglindă corpurile goale. Nu trebuie să îţi fie ruşine de cum arăţi, pentru că el te iubeşte oricum, aşa cum eşti.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter