Papă-lapte sau macho? Alege răul cel mai mic!

De Stela Moisescu, pe

Lumea e plină de bărbaţi imperfecţi. Papă-lapte şi macho sunt două categorii predominante pe „piaţa bărbaţilor” disponibili şi în căutare, care nu trebuie ignorate…
… din start. Ambele au anumite puncte forte, pe care e cazul să le afli. Desigur, au şi o mulţime puncte slabe. Dar dacă alegi răul cel mai mic, în viziunea ta, ai şansele să fii mult mai fericită, decât stând şi aşteptându-l pe „Mr. Right”!

Aşadar, iată-l pe genul de bărbat papă-lapte în toată splendoarea lui:

Puncte forte: îţi face complimente din inimă, nu este un tip pretenţios (se bucură de lucrurile mărunte într-o relaţie), este un tip sensibil, atent la nevoile tale, are ochi doar pentru tine şi te va trata ca pe o prinţesă, îţi îmbogăţeşte cultura în IT, jocuri pe calculator sau romane SF. În plus, o schimbare de look l-ar putea upgrada într-un tip atrăgător!

Puncte slabe: nu are curajul să ia iniţiativa în pat, cel mai probabil ascultă orbeşte de mama lui, este genul de bărbat pe care practica îl omoară, se resemnează prea uşor când nu-i convine ceva, îţi va da ţie mereu dreptate (punct slab pe termen lung, pentru că nu vei mai simţi nicio provocare şi îţi vei pierde respectul pentru el).

Papă-lapte sau macho? Alege răul cel mai mic!

Citeşte continuarea pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter