Defecte sexy ale bărbaţilor! Cazi în capcana lor?

De Stela Moisescu, pe

Chiar dacă George Clooney este sexy după toate standardele, asta nu înseamnă că nu ne atrag şi alte genuri de bărbaţi. De fapt, unele defectele masculine reuşesc să…
… ne seducă în mod inexplicabil!

O fi vorba de nişte fetişuri ciudate ale femeilor ori au învăţat bărbaţii să-şi cosmetizeze slăbiciunile?

Iată care sunt cele mai viclene defecte masculine, care reuşesc să ne seducă în mod irezistibil!

Tipul cu ochelari: Josh Hartnet

Bărbaţii cu ochelari sunt foarte hot. Noi îi votăm mai ales pe cei care aleg modelul de ochelari cu ramă groasă neagră, cum a făcut şi actorul Josh Hartnet. Acest model de ochelari a devenit atât de chic, încât unii bărbaţi de la Hollywood îi poartă ca pe un accesoriu. Şi ştiu de ce o fac… Pentru că ne atrag imediat atenţia!

Tipul plinuţ: Kevin James

Actorul Kevin James s-a specializat în rolul tipului plinuţ şi amuzant care reuşeşte să câştige inima fetei frumoase. Totul a început cu rolul din filmul Hitch, unde joacă alături de Will Smith. Ei bine, din 2005 şi până în prezent Kevin a arătat sexului frumos de ce tipii plinuţi sunt atât de sexy!

Tipul chel: Michael Rosenbaum

Am fost foarte dezamăgită când l-am văzut pe actorul care îl interpretează pe Lex Luthor în serialul Smallville… cu păr! Credeam că Michael Rosenbaum adoptă din necesitate acest look, care îi vine atât de bine! Actorul are o podoabă capilată foarte bogată, însă, multe femei sigur l-ar tunde la zero şi în viaţa reală!

Tipul cu nasul mare: Adam Sandler

Adam Sandler este un tip haios, care ştie să îşi ia defectele peste picior şi să le transforme în calităţi, cum ar fi nasul său… mare. Actorul şi-a evidenţiat nasul ori de câte ori a avut ocazia în filmele sale, cum este filmul „Little Nicky”, dar şi cea mai recentă peliculă, „Just go with it”, unde îl vedem pe Sandler în tinereţe, când era un tip timid cu nasul uriaş. Aşa că, orice ai face, n-ai cum să scapi de şarmul nasului său!

Defecte sexy ale bărbaţilor! Cazi în capcana lor?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter