Mituri care îți pot distruge relația de cuplu

De Sandra S., pe

Nu tot ce zboară se mănâncă și nu tot ce auzi despre relațiile de cuplu este real sau ți se potrivește ție. Din contră, există unele așa-zise mituri care îți pot distruge relația cu partenerul, în ciuda faptului că promit să vă apropie.
Dacă vă iubiți cu adevărat, pasiunea nu va trece niciodată
Ca orice flacără și pasiunea are momente când arde mai tare, la început, iar apoi începe să se stingă ușor. Dacă nu o întreții, atunci se stinge de tot, însă dacă ai grijă de „focul” tăi și îl hrănești, atunci rămâne aprins mai multă vreme. Oricât de mult vă iubiți, orice relație de cuplu trece prin momente de monotonie și momente aprinse.
Nu te lua după comediile romantice în care vezi că îndrăgostiții rămân cu același comportament mieros peste ani și ani, pentru că acelea sunt doar filme și nu o realitate. Este natural ca pasiunea să se mai stingă de-a lungul timpului, însă este important să învățați cum s-o păstrați vie.
Un copil vă va întări relația
Dacă deja există probleme în relația voastră de cuplu, un copil în niciun caz nu este soluția. Gândește-te că deja există tensiune între voi, discuții sau poate chiar certuri. Un copil nu face decât să accentueze această stare și în plus aduce cu el multe nopți nedormite, nervi și parteneri lipsiți de atenție în detrimentul celui mic.
Un copilaș este un lucru foarte frumos în viață și este minunat să fii părinte, însă doar atunci când relația voastră este solidă și nu încercați să vă ascundeți problemele într-un bebeluș inocent care va avea de suferit din cauza voastră mai apoi.
Foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter