Masajul sânilor – erotism si tehnici tantrice

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Vineri, 06 mai 2022, 12:56

Un masaj erotic al sânilor este în acelaşi timp un ritual tantric prin care primeşti energie sexuală şi afectiune de la partener. Află mai multe!

Masajul sânilor este un masaj erotic şi tantric în acelaşi timp care se concentrează pe una dintre cele mai sexuale zone: pieptul. Tocmai de aceea, poate fi adaptat şi pentru bărbaţi, ca să îl încerci pe iubitul tău. Totusi, este mai mult dedicat femeilor.

Decorul şi sexul tantric

Masajul sânilor face parte din preludiul partidei de sex tantric dar te poţi bucura de el pur şi simplu, după o zi tensionată. Plăcerii de a primi un masaj reconfortant i se adaugă energia sexuală şi apropierea ca şi parteneri.

Dacă vrei un masaj tantric, atunci fă-l într-un cadru liniştit, intim, cu aşternuturi proaspete, lumânări parfumate şi un vin bun.

Ce aveţi amândoi de făcut?

Cel care primeşte masajul trebuie doar să se relaxeze şi să respire adânc, inspirând pe nas şi expirând pe gură. Conform convingerilor tantrice, acest tip de respiraţie trimite energia sexuală din piept în tot corpul.

Cel care oferă masajul erotic al sânilor trebuie să se conecteze cu cel care primeşte mai întâi prin privire, apoi prin atingere. Trebuie să îşi atingă partenerul ca şi cum ar atinge un material fin şi şi-ar plimba mâinile pe el. Cheia este să atingi exact acolo unde eşti sigur că provoacă o senzaţie plăcută de relaxare sau excitaţie, în functie de momentul pe care vrei să îl creezi.

Cum se face masajul sânilor?

Indiferent dacă tu primeşti masajul sau îl primeşte el, trebuie la început să staţi cu faţa în jos. Acum este important să atingi sau să fii atinsă pe spate, dar mai jos, pe lateral, înspre piept. Spune-i partenerului să te maseze uşor cu ulei pentru masaj. În acelaşi timp, să te sărute pe gât şi pe umeri. În timp ce primeşti masajul, nu uita să respiri după regula de mai sus.

Dacă tu eşti cea care oferi masajul, plimbă-ţi degetele înmuiate în ulei pe tot spatele lui, iar dacă el îţi face masaj, spune-i să coboare cu palmele şi să îţi maseze sânii în timp ce stai pe burtă.

Când eşti sigură că ai obţinut efectul scontat, întoarce-te cu faţa în sus sau după caz, spune-i iubitului să se întoarcă. Masează-i pieptul cu mişcări lente şi trage-l uşor de sfârcuri. Fă mişcări circulare cu buricele degetelor în jurul sfârcurilor. Dacă el îţi face masaj, aminteşte-i să nu te apese prea tare. Pentru că nu are de unde să ştie cum vrei şi trebuie să fii masată, ia-i mâinile şi pune-le pe sânii tai. Mişcă-le circular, apoi apasă pe sfârcuri şi trasează linii cu degetele lui. Apoi, ia-ţi mâinile şi lasă-l să se joace.

Sfârşitul masajului tantric al sânilor

Masajul sânilor sau al pieptului se încheie cât se poate de natural. Fie rezumându-se doar la atât, fie când iubitul tău te va mângâia din ce în ce mai jos şi îţi va stimula clitorisul sau tu îi vei mângâia şoldurile şi coapsele apoi îl vei stimula manual. Evident, totul se încheie când faceţi dragoste încet, armonizându-vă energiile sexuale în care sexul tantric crede cu atâta tărie.

Sau cine ştie, poate iubitul tău îţi va provoca un orgasm al sânilor!

Aştept părerea ta, cum ţi se pare masajul sânilor?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter