Elena Ionescu a decis să își facă o operație de mărire a sânilor

De Oana Savin, pe
După ce a câștigat finala Survivor România, viața Elenei Ionescu s-a schimbat radical. Deși în această perioadă nu are parte de evenimente pentru a câștiga bani, aceasta se pare că își desvoltă cariera în televiziune. Mai mult, ea a decis să își schimbe și aspectul fizic și să își mărească sânii.

Potrivit Click, medicul estetician Călin Doboş i-a propus o tehnică revoluţionară de mărire a sânilor, iar Elena nu a stat prea mult pe gânduri pentru a accepta.

De asemenea, Elena Ionescu va participa la un show difuzat de Antena 1, „Mămici cu lipici”, în care va apărea împreună cu fiul ei, Răzvan.

Citește și: Adela Popescu, schimbare radicală de look. Nici copilul ei nu a recunoscut-o

Se pare că artistei i-ar fi plăcut la fel de mult să participe la „Te cunosc de undeva”, însă oferta din partea postului de televiziune a venit pentru acest nou proiect.

Elena, fostă solistă a formației Mandinga, a câștigat anul acesta emisiunea-concurs Survivor România și odată cu aceasta și suma de 250.000 de euro, bani cu care a achiziționat un apartament în București, unde să poată locui cu fiul ei.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Elena Ionescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter