Un restaurant oferă reduceri femeilor în funcție de mărimea sânilor

De Adina Radu, pe
Un restaurant a primit critici din cauza faptului că oferă reduceri femeilor în funcție de mărimea sânilor.

Trendy Shrimp, un restaurant dintr-un mall din Hangzhou, Zhejiang, China și-a făcut publice reclamele la începutul acestei luni.

Posterul care a atras atenția înfățișează câteva personaje feminine desenate în lenjeria intimă însoțite de mesajul “Întreg orașul caută SÂNI”.

Reducerile pentru femei sunt făcute în funcție de mărimea la sutien, pornind de la 5% pentru femeile care poartă cupa A la 65% pentru femeile ce poartă cupa G.

Un localnic a declarat pentru ziarul Qianjiang Evening Post că reclama este „vulgară și discriminatorie”. Alți localnici s-au plâns reprezentanților locali și au cerut ca reclama să fie înlăturată.

Conform BBC, reclamele au fost înlăturate, dar managerul restaurantului a apărat constroversatele desene și a insistat că a primit un răspuns pozitiv din partea clienților. “De când a început promoția, numărul clienților a crescut cu 20%. Câteva din fetele care au venit erau foarte mândre, nu aveau de ce să se ascundă.”

Sursa foto 123rf

Citește și A auzit râsete în toaleta unui restaurant. Ce a descoperit l-a întristat

Citește și Și-a dus copilul la școală și mers să ia micul dejun într-un restaurant. Atunci a văzut un puști care mânca singur. Povestea a impresionat o lume întreagă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter