Femeia cu cei mai mari sâni din lume. Femeia suferă de o boală misterioasă VIDEO

De Oana Savin, pe
O femeie trece prin chinuri groaznice din cauza sânilor ei, care nu se opresc din crescut. Aceștia îi creează disconfort la mers și îi afectează coloana, umerii și pieptul.

Lamphrai Srinuan în vârstă de 46 de ani din Thailanda nu poate să meargă fără să aibă dureri îngrozitoare cauzate de sânii ei gigantici.

Potrivit The Mirror, femeia a observat că aceștia au început să i se umfle în urmă cu trei ani, dar nu a afectat-o până anul trecut când a început să aibă dureri.

În urmă cu două luni, soțul femeii, Bunleang (51 ani), a dus-o la un spital din Thailanda unde medicii nu au reușit să descopere ce anume îi provoacă creșterea sânilor lui Lamphrai.

Doctorii i-au făcut mai multe analize, însă nu au găsit nicio urmă de tumori.

Este dificil pentru mine să mă așez sau să stau întinsă noaptea. Sânii devin din ce în ce mai grei și mă dor foarte tare gâtul și spatele. Nu port haine deoarece nu mă mai încap. Am doar un tricou foarte mare pe care îl port atunci când merg la spital”, a afirmat femeia.

Lamphrai nu a mai putut merge nici la serviciu, obișnuia să meargă la cules de orez, după ce a suferit o infecție ce a lăsat-o incapabilă de a merge fără să aibă dureri.

De asemenea, aceasta trebuie să poarte cârpe grele legate la spate pentru a suporta imflamarea sânilor. Această condiție pune o presiune constantă asupra coloanei ei vertebrale.

Osul genunchiului meu este deja deteriorat. Acest picior (stângul) nu mă susține deoarece osul nu prea mai există. Medicul plănuiește să îl înlăture și să pună un înlocuitor. Când merg, simt că se sfărâmă”, a mai spus Lamphrai.

Acum, femeia apelează la ajutor pentru costurile medicale și speră că cineva va fi putea să o vindece. Deși Lamphrai nu a fost diagnosticată, condiția ei pare să fie similară cu hipertrofia sânilor.

Hipertrofia sânilor a cărei formă este gigantomastia, este o condiție medicală ce poate conduce la creșterea incontrolabilă a sânilor. Gigantomastia este rară și nu există un număr estimat al femeilor diagosnticate cu această boală.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter