Lucruri pe care trebuie să le ştii despre bărbaţi

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii pot fi imaturi, puternici, sexy, blânzi, duri, etc. Dar indiferent de tipul de bărbat care îţi este alături, există un set de reguli de care trebuie să ţii cont, orice ar fi. Vezi care sunt acele lucruri pe care trebuie să le ştii despre bărbaţi.
 
Nu căuta istoricul lui pe Internet
Nu îţi imagina că alţi bărbaţi caută alte lucruri, deorece majoritatea caută cam aceleaşi filme porno.
Nu este vorba de vreun pervers, sau altceva periculos, ci doar un bărbat care se simţea singur şi sigur cu Internetul lui.
Cel mai bine pentru tine este să nu vezi ce caută bărbaţii pe net când nimeni nu se uită, deoarece unele lucruri îţi vor rămâne întipărite în memorie.
Bărbaţii mereu se uită după femei
Odată ce ai stabilit acest lucru, viaţa ta va fi mai uşoară şi gelozia te va măcina mai puţin. Doar pentru că se uită, nu înseamnă că te-ar înşela vreodată.
Nu pune întrebări la care nu vrei să auzi răspunsul
Îl iubeşti aşa cum e acum? Atunci nu-l interoga despre trecut şi despre cum a ajuns cine este în prezent. Dacă nu vrei să auzi anumite adevăruri crude, mai bine nu întreba.
Nu-l bombarda cu informaţii de cum intră pe uşă
Bineînţeles că vrei să-i povesteşti despre ce a zis colega cea afurisită azi la birou şi el chiar vrea să îţi fie alături la greu, dar asta nu înseamnă să sari pe el de cum intră pe uşă.
Lasă-l să respire, să bea o bere în faţa televizorului şi să te întrebe chiar el după ce s-a relaxat, ce şi cum s-a mai întâmplat.
Dacă trăiţi împreună de mai mult de 3 ani, n-o să te ceară de nevastă
După 3 ani, bărbatul se consideră deja însurat şi ideea unei nunţi este mai degrabă un chin şi o bătaie de cap, decât o zi specială pentru voi doi. Poţi încerca să insişti, dar…
Ultimatumurile nu funcţionează
De câte ori încerci să obligi un bărbat să facă ceva printr-un ultimatum, sfârşeşti cu lacrimi pe obraz.
Este indicat să încerci să-i explici sentimentele tale, nevoile şi dorinţele şi să-i spui în faţă ceea ce-ţi doreşti de la el, în loc să-l ameninţi.
Lasă-i lui bucăţica cea mai mare de friptură
Fie că este vorba de ultima aripioară picantă, ultima felie de pizza, sau şniţelul cel mai mare de pe platoul plin, lasă-i lui acea bucată.
Munceşte mult, se plânge rar şi puţin, aşa că merită bucata cea mai mare de bunătăţi.
Nu-i ataca masculinitatea
Chiar şi în joacă, efectele pot fi devastatoare şi el nu te va ierta niciodată. Iar dacă faci asta în timp ce te cerţi cu el, s-ar putea ca relaţia voastră să nu mai fie niciodată la fel.
Sursa foto cuplu în iarbă: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter