10 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în timpul sexului

De Raluca Cristea, pe

Aproape fără să ne dăm seama, toate facem greşeli în pat. Important este să nu le repetăm, nici să dăm curs altora noi! Află care sunt cele 10 lucruri…
… pe care bărbaţii le urăsc în pat!

Prea mult parfum

Primul lucru care îl face să stea la distanţă este să-l leşini la propriu cu un parfum puternic. În plus, nu vrei să te sărute şi să simtă pe limbă gustul ciudat al parfumului.

Exagerezi cu machiajul

Sexul este o experienţă uneori plină de peripeţii. Nu ştii ce se poate întâmpla, aşa că mai bine asigură-te că nimic nu îţi va da planul peste cap. În acest sens, nu te machia, dacă poţi, deloc! Poate cel mult, un strugurel solid, cu aromă fructată. Nu rişti să ţi se întindă machiajul, nici să îţi oripilezi iubitul murdărindu-l de fard sau întinzându-i pe corp rujul tău preferat.

Nu te implici în actul sexual

Dacă nu te mişti deloc, atunci nu te aştepta să ai o  viaţă sexuală reuşită! Partenerul nu va fi niciodată mulţumit de viaţa voastră de cuplu şi eventual, o va şi părăsi, dacă nu îţi dai interesul să faci din partidele de sex ceva plăcut şi relaxant.

Doar el preia iniţiativa

Nimic nu este mai plictisitor şi mai frustrant pentru un bărbat decât să vadă că partenera nu este interesată de sexul cu el. Deşi îţi place să faci sex cu el, crezi că este mai bine să facă doar cum îi place? Greşit! Bărbatul modern ştie că sexul înseamnă şi egalitate, schimburi de plăcere, joc de roluri.

Nu îl săruţi şi nu îl dezmierzi

Şi bărbaţii au nevoie să fie alintaţi, răsfăţaţi! Trebuie să dai ceea ce îţi place să primeşti, aşa că sărută-l, mângâie-l, foloseşte îmbrăţişările erotice! Gesturile potrivite îl excită şi îl fac să îţi ofere tot ce are mai bun.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter