Lucruri pe care bărbaţii le consideră romantice

De Unica.ro, pe

Da, şi bărbaţii cunosc semnificaţia cuvântului „romantic” şi pot să ţină cont de faptul că te-ai străduit să le faci pe plac, inventând metode care să le înmoaie sufletul de „bărbat dur”.
Vrei să ştii ce anume îi poate da gata?

O amintire „pe cinste”

O poză cu voi doi întinşi pe o plajă, cocoţaţi pe un vârf de munte sau îmbrăţişaţi pe ritmurile de blues de la un chef este cel mai bun prilej să îţi aminteşti cu nostalgie de zilele când eraţi îndrăgostiţi, nebuni unul după celălalt. Însă, mai este şi o bună ocazie să realizezi unde a ajuns relaţia voastră şi să reînviaţi acea dragoste pătimaşă. Dacă partenerul tău va da din întâmplare peste o poză înrămată, cu voi doi într-un moment de nebunie, pe care o ţii pe biroul de la serviciu, de exemplu, fii sigură că va fi cuprins de nostalgie.

Complimentele

Cu toate că uneori le este destul de dificil a se exprima verbal şi a-şi da pe faţă sentimentele, asta nu înseamnă că nu-i flatează dacă îi ridici la rangul de „eroi”. Aşadar, nu ezita niciodată să-i arăţi că-l apreciezi ca bărbat pentru faptul că este un partener atât de minunat, pentru că munceşte din greu (cu toate că s-ar putea ca tu să lucrezi în mod egal sau mai mult decât el) şi pentru norocul care a dat peste tine, avându-l alături. Toate aceste complimente nu sunt decât o „scurtătură” spre a-i demonstra că este dorit şi iubit. Un mic truc: oferă-i o seară relaxantă şi plină de tandreţe, dacă ştii că a avut o zi îngrozitoare. Dacă te întrebi de ce i se poate părea romantic acest gest al tău, află că îl reasigură de faptul că munca lui este apreciată şi că eşti mândră de el.

Tu, îmbrăcată în hainele lui

O cină în doi, la voi acasă, la care tu să apari purtând numai cămaşa lui, pe jumătate descheiată, i se va părea un gest foarte romantic. Merită să încerci, nu ai nimic de pierdut. Poate doar de câştigat…

Fă-i cadou un bilet la meci

Dacă te bate gândul să-i faci un cadou pe cinste, încearcă să nu-i cumperi ceea ce ţi-ar plăcea ţie pentru el, ci mai degrabă concentrează-te pe ceea ce l-ar încânta pe el să primească.
Dacă nu îţi place fotbalul, nu înseamnă că el nu are dreptul să savureze un meci live. Ţinând cont de pasiunile lui, el va aprecia cu siguranţă faptul că nu încerci să-l schimbi.

Oferă-i libertatea de a petrece o seară cu băieţii în oraş

S-ar putea să ţi se pară puţin ciudat acest gest pe care el îl găseşte romantic. Însă trebuie să ţii minte că fiecare bărbat simte la un moment dat nevoia să evadeze şi să petreacă o seară „de aşa-zisă libertate” cu prietenii lui. De ce să nu îi oferi această bucurie din când în când, arătându-i încredere şi încercând să-i faci viaţa mai plăcută?

Râdeţi împreună la comedii

Unii bărbaţi consideră romantică ideea de a împărtăşi acelaşi tip de umor cu partenera. Dacă vă uitaţi la un episod din „Seinfeld”, el se va simţi mult mai „conectat” de tine dacă te va vedea că eşti la fel de amuzată de serial.

Surprizele intime

Fie că este vorba despre un sărut furat pe neaşteptate sau o după-amiază încinsă, petrecută la întâmplare pe o plajă, la un hotel, la o piscină, în parc… surpriza o să-l încânte.

Împărtăşeşte-i un secret de-al tău

Decoperindu-te în faţa lui, vei crea o legătură şi mai strânsă între voi. Împărtăşindu-i un secret, îl asiguri de faptul că ai încredere totală în el şi în relaţia voastră. Încurajează-l să facă şi el acelaşi lucru.

Bileţele de dragoste

Bineînţeles că, de cele mai multe ori, nu va recunoaşte, însă îi place să primească bileţele de dragoste: fie că îl strecori în buzunarul de la haină, fie în bagajul său înainte de a pleca într-o călătorie, fii sigură că va avea efectul scontat.

Aranjează-te pentru el

Chiar dacă ai impresia că nu ştie niciodată cu ce ai fost îmbrăcată, ţine cont din când în când de gusturile lui în materie de îmbrăcăminte şi lasă-l să-ţi cumpere hainele sau lenjeria pe care le consideră el sexi pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter