Lucruri pe care femeile nu le înţeleg despre bărbaţi

De Diana Zagrean, pe

Deşi se spune că femeile sunt greu de înţeles, nici bărbaţii nu sunt lipsiţi de secrete şi complicaţii. Iată câteva lucruri pe care femeile nu le înţeleg despre bărbaţi, explicate pe înţelesul tuturor.
 

Memoria şi datele de naştere

Femeile se enervează mereu când bărbaţii uită aniversările, ziua de naştere a mamei tale, numele nepotului cel drăgălaş, sau cine este actriţa care a jucat în filmul ăla romantic. Problema nu este că bărbaţii ar avea memoria mai scurtă, dar pur şi simplu acordă importanţă mai mare altor detalii, cum ar fi numele tuturor fotbaliştilor din Liga 1, numărul exact de piese care sunt necesare pentru a asambla o puşcă, sau cât timp trebuie să prăjeşti un mic pe grătarul cu cărbuni ca să fie delicios.

Nevoia de a repara chestii

Bărbaţii ştiu foarte bine că unele lucruri stricate au nevoie de atenţia unui specialist. Cu toate astea, nici nu se crapă bine un raft, nu scârţâie un scaun şi nu pâlpâie un bec, că bărbaţii pun mâna pe trusa de scule. Chiar dacă nu se pricep, nevoia de a repara şi de a-şi arăta utilitatea în casă sunt mai mari decât grija pentru propria siguranţă.

Umorul scârbos

Majoritatea bărbaţilor vor râde mereu la o glumă scârboasă, se vor amuza copios pe seama unui pârţ tras în public şi vor râgâi atunci când nimeni nu este atent. Chiar şi cel mai bine educat şi rafinat bărbat va profita de neatenţia celor din jur, de cadrul informal, sau de comoditatea câştigată lângă tine şi va face ceva absolut dezgustător când te aştepţi mai puţin.

Obsesia pntru tehnologie

Bărbaţii iubesc butoanele, circuitele şi aparatura de orice fel. Dacă, pe vremuri, bunicii noştri petreceau ore în şir reparând un radio sau casetofon, bărbaţii moderni nu mai ştiu cum să facă să rămână puţin singuri cu o tabletă, un smartphone, sau orice gadget, fie el şi complet inutil.

Scărpinatul des în locurile intime

Ok, bărbaţii se cam ating în locurile unde soarele nu prea străluceşte. Dar să nu uităm că pe acolo se mişcă tot felul de bucăţi (cu sau fără păr), se agaţă, se ciupesc, se turtesc şi se leagănă. Multe din aceste mişcări devin dureroase sau provoacă mâncărimi scurte şi insuportabile. Poate că şi noi ne-am scărpina şi ne-am tot aşeza ovarele, dacă ele ar atârna printre picioare, în pantaloni, nu?

Ura pentru shopping

Bărbaţii nu se distrează deloc la cumpărături. Shopping-ul este pentru ei plicticos, enervant, durează prea mult până găseşti mărimea potrivită şi mai costă şi bani. Mintea masculină este făcută să caute eficienţa şi rapiditate în executarea comenzilor. Să stai ore întregi ca să alegi o pereche de pantofi nu pare deloc eficient şi partea cu distractiv le scapă în întregime.
Sursa foto femeie zâmbind pe canapea lângă bărbat: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter