Lucruri pe care bărbaţii nu le înţeleg la femei

De Diana Zagrean, pe

Sunt multe aspecte misterioase la eternul feminin, dar bărbaţii abia înţeleg o parte din complexitatea femeilor. Vezi care sunt acele lucruri pe care bărbaţii nu le înţeleg la femei, deşi se străduiesc o viaţă întreagă.
 

Femeile spun opusul a ceea ce gândesc

Condescendenţa tipică femeilor este legendară. Bărbaţii ar da orice să le spui direct în faţă că eşti supărată atunci când spui printre dinţi că „nu ai nimic” şi să ceri răspicat să te ducă cu maşina la aeroport, în loc să mormăi că poţi să mergi şi singură.

Misterul pasiunii pentru shopping şi mai ales pantofi

Bărbaţii văd pantofii ca pe un obiect vestimentar util, în sensul că nu îţi răneşti picioarele când mergi şi arăţi elegant în pantofi şi nu în sandale când porţi costum.
Toată pasiunea femeilor pentru cumpărături, perechi nesfârşite de pantofi cu nume ciudate şi genţi colorate pentru ocazii diferite sunt greu de priceput.

Femeile pot face uşor mai multe lucruri deodată

Bărbaţii preferă, în marea lor majoritate, să facă un lucru bine. Asta presupune că nu vorbesc la telefon, pilesc o unghie, ţin uşa cu piciorul şi se gândesc la lista de cumpărături pentru cină în acelaşi timp.

Memoria detaliilor..

Îi fascinează pe bărbaţi. Ok, majoritatea sunt în stare să ţină minte o aniversare, două şi florile tale preferate, dar nu te aştepta să memoreze ce băutură ai comandat la fiecare ieşire a voastră, ce rochie ai purtat la cununia fratelui lui acum cinci ani şi cum o cheamă pe verişoara ta de-a doua.

Motivul pentru care femeile porată lucruri inconfortabile

Fie că este vorba despre pantofi cu tocuri de 15, rochia cea strâmtă în care nu poţi să bei decât apă plată, sau lenjeria aia sexy care …intră peste tot, bărbaţii nu vor înţelege niciodată de ce alegem cu bună ştiinţă să purtăm lucruri incomode. Ei doar spun mulţumesc, cumpără flori când este cazul şi se bucură de rezultate.
Sursa foto cuplu carte: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter