A apărut revista Unica de iulie! În exclusivitate, familia Ibacka, prima copertă în patru!

De Bianca Prangate pe
Unica de iulie se găsește acum la chioșcuri! Pe copertă îi avem pe Cabral și Andreea Ibacka, împreună cu micuța lor, Namiko și cu... cel mai nou membru al familiei, care momentan încă se odihnește în burtica Andreei.
A apărut revista Unica de iulie! În exclusivitate, familia Ibacka, prima copertă în patru!

Andreea și Cabral Ibacka sunt genul de cuplu care îi face și pe cei mai cinici oameni să creadă că iubirea există. Împreună au o fetiță cu o energie cât o centrală nucleară, pe Namiko, și acum se pregătesc să devină părinți încă o dată. Andreea și Cabral nu au un program clasic, de la 09:00 la 17:00. „Noi muncim mult și de acasă, uneori lucrăm și în weekend, alte dăți, noaptea, și aproape de fiecare dată și din vacanțe”, ne povestește Andreea. „Ce-i drept, activitățile sunt planificate mai pe tiparul fiecăruia, noi suntem norocoși că nu trebuie să plecăm de acasă des cu noaptea în cap.”

Împreună, Andreea și Cabral ne-au povestit despre cum arată iubirea după un deceniu de căsnicie, despre micuța Namiko și despre cum se pregătesc să își mărească familia din toamnă. Descoperă-i într-un interviu exclusiv, plin de umor și voie bună, pe care îl poți citi integral în revistă.

În Unica de iulie vei găsi interviuri cu oameni de excepție

Unica de iulie vine la pachet cu multe interviuri perfecte pentru savurat alături de un frappé răcoritor. În exclusivitate, am stat de vorbă cu Camilla Läckberg, celebra scriitoare suedeză de romane cu crime și mister, ale cărei cărți au fost traduse în peste 40 de limbi și vândute în peste 60 de țări.

Tot în această ediție vei găsi un material special cu și despre femeile de la Premiile Gopo care ne-au cucerit anul acesta. Este vorba despre trei dintre actrițele nominalizate la categoria „Cea mai bună actriță”, care ne-au fermecat pur și simplu cu șarmul și talentul lor: Diana Cavallioti, Ivana Mladenović și Irina Rădulescu.

Am discutat și cu Anghel Damial, actorul și scenaristul care este un veritabil exemplu pentru noua generație. Despre reinventarea lui pe timp de pandemie, serialul „Vlad” și relația lui cu frumoasa și talentata colegă de breaslă, Lia Bugnar, poți afla mai multe în revista Unica de iulie.

Și pentru că ne inspiră mereu femeile puternice, le-am intervievat și pe Corina Caragea și Ramona Păun, un duo imbatabil de prezentatoare care, dincolo de pupitrul știrilor sportive de la Pro TV, sunt prietene de peste zece ani. Ne-au povestit cu sinceritate despre provocările profesiei, dar și despre cele mai frumoase amintiri pe care le-au clădit împreună.

Subiecte intrigante în Unica de iulie

Pentru că suntem în miezul verii, vrem să ne bucurăm la maxim de sezonul estival. Dar nu trebuie să ne „îmbătăm” cu soare prea mult și să uităm să avem grijă de noi! Căldura, radiațiile UV, transpirația – toate conspiră împotriva noastră, dar nu și dacă știm cum să ne îngrijim corespunzător din cap până în picioare. Descoperă ghidul nostru pentru un glow sănătos de vacanță!

Totodată, te invităm să descoperi idei și ponturi de modă care să te inspire să îți alegi cele mai intrigante ținute. Temele sezonului? Culorile curcubeului, sunny mood, neon vibes -cerul este limita! Iar dacă vrei să descoperi colecția de designer care ne inspiră, avem un material special cu Manurí.

Și pentru că moda și frumusețea nu sunt singurele lucruri care contează, este important să vorbim și despre carieră și educație. Pentru multe mame care se află la început de drum, întoarcerea la locul de muncă după concediul de maternitate este o provocare reală – însă Alexandra Micu este femeia care a descoperit o cale să le ajute, prin platforma „She is MOM”.

Tot în Unica de iulie o avem și pe Andra Munteanu, femeia care schimbă educația din umbră. Ea are activismul și dorința de a face bine în sânge. Așa s-a născut Narada, organizația a cărei cofondatoare este și al cărei scop este alinierea învățământului românesc la standardele secolului XXI.

Revista Unica se găsește din 24 iunie la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto: Oltin Dogaru

Styling: Irina Hartia

Make-up: Alexandra Crăescu

Hair-style: Guzzu (Endorphin Lab)

Vestimentație și accesorii: Manurí, COS, Levi’s, Next

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter