Jocuri erotice care combină sexul oral cu sexul normal

De Raluca Cristea, pe

Poate eşti una dintre femeile care nu vor doar un singur tip de sex în timpul unei partide sau care pur şi simplu vor să încerce de toate.

Oricare dintre ele ai fi, mai jos ai 5 jocuri erotice care combină sexul oral cu sexul normal pentru ca tu şi partenerul tău să nu vă plictisiţi curând!

Fără mâini

Dacă începi preludiul cu sex oral, atunci îl împingi să se întindă pe pat, te aşezi lângă el şi îi săruţi zona intimă fără să atingi penisul şi fără să foloseşti mâinile. Apoi, te aşezi deasupra lui şi, fără penetrare, îi atingi penisul cu labiile. Te dai destul de repede la o parte şi îi stimulezi oral penisul pentru câteva minute tot fără mâini, apoi te aşezi deasupra lui în poziţia sexuală Femeia deasupra. De aici, depinde de voi: continuaţi partida aşa până la sfârşit sau te dai la o parte ca să încercaţi alte poziţii sexuale.

La marginea patului

El se aşează pe marginea patului şi se lasă puţin pe spate, sprijinindu-se în braţe. Tu te aşezi în genunchi în faţa lui şi-i stimulezi oral toată zona intimă, oricum îţi place. După câteva minute te ridici şi te unduieşti cu spatele la el, ca şi cum ai dansa foarte foarte aproape şi-l laşi să te penetreze. De aici, fie iniţiezi poziţia sexuală Dans în poală fie te ridici şi continui stând în genunchi cu mângâieri ale zonelor erogene.

Poker pe porunci

De departe cel mai bun poker este cel la care primeşti sau dai porunci sexuale, după caz. Asta pentru că oricum ai fi, câştigător sau pierzător, primeşti plăcere. Când o să câştigi, dă-i poruncă iubitului tău să-ţi facă sex oral în poziţia Victoriei şi apoi să te penetreze în aceeaşi poziţie. Şi pentru că poruncile trebuie să aibă şi o sarcină mai dificilă, regula este să facă asta în doar 10 minute şi să ai orgasm. Oare o să reuşească?

Durere şi plăcere

Sadomasochismul şi bondajul sunt pentru unele cupluri practici sexuale care le-au intrat în obişnuinţă, pentru altele sunt fetişuri mai mult sau mai puţin puse în aplicare. Legată la mâini şi/sau la ochi, lasă-l să-ţi sărute tot corpul, apoi să-ţi facă sex oral. După doar câteva minute, mişcă-ţi picioarele astfel încât să înţeleagă că vrei să se întoarcă sus şi sărută-l intens. Desfă-ţi picioarele şi dă-i idei să continue cu sex oral sau normal. Tot legată, poţi să încerci jocul erotic de mai sus, fără mâini.

Dacă tu-l legi pe el, ţine-l în picioare sau întins pe pat şi stimulează-i zona intimă apoi, pentru că el este legat la mâini, iniţiază singură poziţia sexuală, oricum îţi este mai uşor în funcţie de cum sunteţi aşezaţi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter