Sex: Fetişuri care te pun pe gânduri

De Adina Radu, pe
Sex

Câţi oameni sunt pe Pământ, atâtea plăceri sexuale există. Probabil le ştii deja pe cele mai des-întâlnite: fetişuri cu picioare, fetişuri de dominant-submisiv, jocuri de rol, bondajul… dar mai există multe altele despre care ai auzit mai puţine. Iată despre ce este vorba:
Prinsă în nisip mişcător
Dacă până acum nisipul mişcător a apărut cel mai des în aventurile imaginaţiei copilăreşti, află acum că pentru unii oameni este o plăcere sexuală foarte incitantă. Practic, ei nu au nevoie de mai mult decât să vadă o femeie – sau un bărbat, după caz – în timp ce se scufundă încet, încet în nisipul mişcător.
Nu-şi poate porni maşina
Un singur gest micuţ, dar care poate duce un bărbat… până departe. Un alt fetiş ieşit din comun este să vezi o femeie în timp ce încearcă să-şi pornească maşina stricată. Într-adevăr scena are iz de film porno cu buget redus, însă nici nu e nevoie de toată „producţia”, pentru că unii se excită numai la vederea acestei scene.
Sex: Cele mai impresionante… „bărbăţii” din lume
Cu şi pe torturi
Nu tortúri, ci torturi – prăjiturile. Un fetiş de-a dreptul ciudat, însă care are adepţii săi este vederea unei femei care se aşează pe un tort cremos şi… flatulează pe el.

Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter