Ce fetișuri bizare avea Charlie Chaplin – la ce lucruri umilitoare își supunea soția minoră

De Unica.ro, pe
Charlie Chaplin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și cei mai apreciați comedianți ai tuturor timpurilor, însă povestea din spatele lui ar oripila pe mulți oameni.

Pe plan amoros, Charlie Chaplin avea gusturi cel puțin bizare. A doua lui soție, Lita Grey, a povestit că acesta o împrumuta altor bărbați și își dorea să o vadă în compania altor femei – iar acest lucru nu este cel mai șocant lucru pe care l-a făcut.

Actorul avea obiceiul să facă sex cu minore, afișând o cruzime de nedescris în raport cu ele, după cum arată Playtech. Când el avea 34 de ani, a lăsat-o pe Lita Grey însărcinată la 15 ani, când ea era doar un copil. Mama fetei a amențitat că dacă acesta nu o va lua de soție pe fiica ei, îl va raporta pentru fapta de viol pe care el a comis-o.

El a acceptat să se căsătorească cu copila. Pe aceasta din urmă, Charlie Chaplin o cunoscuse când ea avea opt ani, exact înainte de a apărea în filmul „The Kid”. El a spus că ar fi început relația cu ea când avea 15 ani.

Astfel, actorul și copila s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, în Mexic, în data de 25 noiembrie 1924. Căsnicia a durat trei ani, iar fiecare an a fost unul de coșmar pentru Lita. Ea a născut doi băieți și a fost forțată să întrețină acte sexuale ilegale în California anilor 1920.

Citește și: Dan Bittman șochează din nou. De ce a ales să se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca

Citește și: Cum a reușit Silvia Ioniță să slăbească 10 kilograme

Citește și: Creatoarea SABINNE: „Femeile care vor tot timpul ceea ce au altele trebuie să se oprească și să se întoarcă spre sine, cu sinceritate”

Citește și: Modelul Karolina Kurkova a devenit mamă pentru a treia oară

Charlie Chaplin chiar ar fi țipat la un moment dat la aceasta, spunându-i: „Toţi oamenii căsătoriţi fac astfel de lucruri. Eşti soţia mea şi trebuie să faci ceea ce vreau eu să faci”. La vremea respectivă, presa relata că cererile actorului „erau revoltătoare, degradante şi jignitoare pentru Lita Grey şi arătau o totală lipsă de respect”, dar și că „erau respingătoare pentru decenţa sa morală”.

Documentele de divorț arată că actorul îi cerea Litei Grey să întrețină activități sexuale degradante. În 1927, actrița chiar a ținut să sublinieze că tratamentul la care era supusă era „revoltător și inuman”.

După divorț, Lita Grey a ieșit în câștig. Judecătorul a luat o decizie în favoarea actriței, astfel încât ea a primit 557.000 de lire sterline (care astăzi ar valora 8 milioane de lire sterline).

Foto: YouTube, Wikipedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter