Ce faci dacă iubitul tău stă prea mult la serviciu

De Unica.ro, pe

Când i-ai spus „da”, îmbujorată de emoţie, credeai că nu va avea ochi decât pentru tine până la sfârşitul zilelor. Acum abia dacă
te mai zăreşte la finele unei zile încărcate. Până şi sfârşitul de săptămână, sărbătorile şi momentele importante ale familiei îl găsesc la serviciu. Totuşi, îl iubeşti şi te iubeşte. Regretă şi el că se îngroapă în muncă şi ratează clipe de neuitat, dar e pasionat de ceea ce face şi, de ce să nu recunoaştem, şi ţie îţi face plăcere să-ţi satisfaci dorinţele costisitoare cu roadele eforturilor lui prelungite. Ai fi însă dispusă să renunţi la avantajele materiale în favoarea unei relaţii ce implică două persoane îndrăgostite (una de cealaltă şi nu de alte pasiuni). Vrei să-l faci să mai stea şi pe-acasă? Iată câteva trucuri ce nu dau greş:

1.  Muştele se prind cu miere

Ştia ce ştia cine-a spus vorba asta! Decât să-i reproşezi mereu că nu e cu tine şi că te lasă cu povara responsabilităţilor, mai bine aplică altă tactică. În locul telefoanelor sâcâitoare prin care îi comunici bilanţul cheltuielilor şi problemele casei, sună-l şi spune-i cât de mult l-ai vrea lângă tine. O voce suavă, care rosteşte un „te iubesc” sincer, nu lasă pe nimeni indiferent. Şi un mesaj face  minuni dacă nu ai curajul să-i spui în faţă ce simţi. Fă-l să-şi dorească să revină acasă, unde îl aşteaptă o oază de linişte şi relaxare.

2. Fii tu şefa!

Învaţă să priveşti partea bună a lucrurilor! Câtă vreme îţi aparţine rolul de administrator al bugetului, nu ai motive să te plângi. Ba chiar ai de câştigat. Preocupat de muncă, nu-i va sta gândul la cheltuielile casei, iar tu poţi economisi bani doar pentru plăcerile tale: o bluziţă nouă, un ruj pe care nu te-ai îndura să-l cumperi, un masaj, un parfum…

3. Nicăieri nu-i mai bine ca acasă

Ţi se pare că el nu crede asta? Aşteaptă-l mereu cu zâmbetul pe buze, într-o ţinută de casă lejeră dar sexy, gata să-i oferi un masaj liniştitor. Nu te sfii să creezi în fiecare seară o atmosferă romantică, aprinzând beţişoare şi lumânări parfumate. Chiar dacă adormi aşteptându-l, aroma relaxantă îl va ademeni în braţele tale. Şi, în astfel de momente, e mai uşor să-i strecori printre sărutări tandre şi „plângeri” casnice. Atenţie! Păstrează dulce tonul vocii şi nu încinge spiritele în mod negativ!

4. Fiecare cu pasiunea lui

E foarte legat de munca lui. Abia a fost avansat sau i s-au dat responsabilităţi majore la serviciu. Şi-a găsitlocul în care îmbină pasiunea cu munca? Pune-te în locul lui! Tu ai renunţa în favoarea lui? Prin urmare, găseşte-ţi o activitate care să te facă să uiţi că el e mereu ocupat. Un curs de limbi străine sau de calculator e util la orice vârstă. Şi nu ar fi rău să stabiliţi o zi pe săptămână, în care să luaţi o cină romantică, să evadaţi într-o lume doar a voastră, chiar dacă nu va dura mai mult de o oră. Treptat, rezultatele nu vor întârzia să apară. Şi să nu te miri de vei găsi dimineaţa curate vasele rămase în chiuvetă, deşi el a venit acasă la o oră târzie din noapte!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter