Greşeli cu care îl faci să te înşele în funcţie de zodia lui

De Raluca Cristea, pe

Dacă vrei să te asiguri de o relaţie reuşită, în care să te ridici la înălţimea aşteptărilor iubitului, atunci evită greşelile cu care îl faci să vrea pe altcineva!
Află cum NU trebuie să te porţi dacă vrei să nu îl împingi să te înşele!

Bărbatul Berbec

Este nevoie doar de o mică scânteie aşadar, ai grijă! Când are chef de ceva nou, nu găsi motive să nu puneţi în aplicare planurile. Când vrea să iasă în oraş, va fi dezamăgit să îi spui că nu ai chef sau şi mai rău, că ai altceva mai bun de făcut. Cel mai mult îl deranjează să îi respingi ideile pe care ţi le prezintă cu entuziasm.

Bărbatul Taur

Cel mai mult urăşte indiferenţa şi libido-ul scăzut. Spune-i că te doare capul şi nu poţi să îl asculţi sau că nu ai chef de sex şi te-ai asigurat de tăcere pe termen lung. La fel de posibil să îl împingi în braţele altei femei este şi atunci când nu îl mai provoci sexual, nu mai ai la fel de multă grijă de aspectul tău fizic, încerci să îl schimbi sau flirtezi cu alţi bărbaţi.

Bărbatul Gemeni

Nu stă pe gânduri înainte să se despartă de tine. Asta, bineînţeles, dacă are motive întemeiate şi, cam care ar fi acele motive? Începi să te rutinezi, să te mulţumeşti cu puţin şi să vorbeşti întruna despre problemele cotidiene, în loc să aduci pasiune şi noutate în cuplu. Urăşte banalul sau să facă parte din ,,turmă”. El vrea mereu altceva de la tine şi, dacă nu îi oferi, va căuta în altă parte.

Bărbatul Rac

Începi prin a fi dominatoare şi deja se gândeşte să îşi facă bagajele. Nu te mai ocupi cu atenţie de el şi de căminul vostru – deja este sigur că relaţia voastră nu te mai interesează. Îl critici sau îi critici prietenii, pari că mereu te nemulţumeste ceva, îl duci în locaţii care nu îi plac sau nu te înţelegi bine cu mama lui? Nici nu se va mai uita în urmă, oricât de mult ţine la tine!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter