Ghidul poziţiilor sexuale pentru vară 2011

De Stela Moisescu, pe

Vara avem ocazia să plecăm în vacanţă, să organizăm weekend-uri în natură, dar şi să stăm acasă să ne odihnim. Variantele de a face sex sunt sunt, aşadar, ofertante!
Nu trebuie decât să găseşti poziţia sexuală potrivită în contextul potrivit.

Pentru acest lucru, îţi punem la dispoziţia ghidul poziţiilor sexuale pentru vara aceasta şi îţi urăm să te bucuri de o vară fierbinte alături de iubitul tău!

Ghidul poziţiilor sexuale pentru vară 2011Poziţii sexuale în aer liber

În maşină: iubitul tău va sta pe scaunul pasagerului, iar tu deasupra lui. Poţi sta ori cu faţa, ori cu spatele cu la el, cu genunchii pe lângă picioarele sale. Pentru un plus de stabilitate sprijină-te cu mâinile de spătarul scaunului, dacă stai cu faţa, şi de bordul maşinii, dacă stai cu spatele.

Pe bancheta din spate puteţi încerca poziţia misionarului, dar cu picioarele pe umerii lui, ori, dacă ţi-e mai comod, cu genunchii la piept.

Pe plajă: este destul de greu să vă desfăşuraţi pe o plajă, asta dacă nu cumva aţi închiriat-o doar pentru voi… Aşa că sexologii vă recomandă să testaţi nisipul pe timpul nopţii. Vă trebuie doar o pătură pe care să vă aşezaţi. Îmbracă-te în ceva accesibil şi alegeţi o poziţie care să semene cu o simplă îmbrăţişare.

La pădure: dacă aţi ochit o zonă slab populată, testaţi sexul în natură, care promite să fie destul de sălbatic şi palpitant. Poziţia ideală pentru acest loc este cea din picioare, tu sprijinindu-te de un copac. Nu renunţa de tot la haine, mai ales că rişti să te loveşti sau să te zgârii.

Ghidul poziţiilor sexuale pentru vară 2011Poziţii sexuale în camera de hotel

Profită de dimensiunile patului de la hotel pentru a încerca poziţii creative pe toată suprafaţa lui. Doggie-style trebuie încercat pe un pat de mari dimensiuni! Dă startul unei partide pasionale de sex şi roagă-l să te penetreze de la spate, în timp ce tu stai în genunchi. Te poţi sprijini cu mâinile de tăblia patului, dar poţi sta şi cu capul lipit de pat. Poziţia poate fi uşor modificată în funcţie de plăcerea voastră. Vestea bună este că aveţi suficient spaţiu pentru asta!

În cabina de duş: dacă acasă cel mai probabil aveţi cadă, la hoteluri de obicei se optează pentru cabina de duş. Nu trebuie să o rataţi în momentele de intimitate, căci ea poate deveni cu uşurinţă un spaţiu erotic, dimineaţa când vă învioraţi sub un duş răcoritor. Cabina este ideală pentru sexul oral din picioare, aşa că vă puteţi răsfăţa unul pe celălalt, în timp ce jetul de apă vă oferă o senzaţia confortantă de prospeţime.

Încercaţi şi sexul normal în picioare. Invită-l pe iubitul tău să preia conducerea şi să te ridice în braţe, astfel încât să-ţi încolăceşti picioarele în jurul lui. Cabina are avantaje pentru că pereţii nu sunt aşa de reci, ca un perete obişnuit.

Ghidul poziţiilor sexuale pentru vară 2011Poziţii sexuale la voi acasă

Încingeţi atmosfera sub duş: când sunteţi în cadă staţi în picioare, tu cu spatele lipită de un un perete şi invită-l pe iubitul tău să te penetreze. Poziţionaţi-vă în colţul căzii, astfel încât tu să te poţi sprijini cu un picior de marginea laterală a căzii, pentru mai mult acces, dar şi stabilitate.  

La birou: încearcă sexul stând rezemată de un birou, dar purtând o pereche sexy pantofi cu toc. Aşa vei avea mai multă stabilitate, pentru că eşti mai înaltă, plus că îi vei îndeplini iubitului tău o fantezie! Rămâi în picioare, sprijinindu-te doar cu posteriorul de marginea biroului.

Pe balcon: dacă trageţi jaluzelele poziţiile sunt infinite. Avantajul? Aerul curat vă dă impresia că vă aflaţi în aer liber. O sugestie sexy ar fi să aduceţi pe balcon un scaun cu tapiţerie şi spătar. Astfel, puteţi încerca o mulţime de poziţii incitante. De exemplu, stai doar tu pe scaun, iar iubitul tău în picioare. Aşează-te cu spatele la el, cu genunchii pe tapiţerie şi apucă spătarul cu mâinile pentru stabilitate. Iubitul tău te va penetra de la spate.

Foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter