Feng shui: Cum să eviţi despărţirea de iubit

De Diana Zagrean, pe

Dacă simţi că relaţia voastră nu mai merge ca la început şi că posibilitatea unei despărţiri devine realitate, nu dispera. Arta străveche feng shui te poate ajuta să-ţi salvezi relaţia. Iată cum să eviţi despărţirea de iubit.
Curăţă spaţiul de iubit
Unul dintre cele mai importante principii feng shui este menţinerea curăţeniei şi evitarea pe cât posibil a dezodinii. Lucrurile aruncate de-a valma în mijlocul camerei nu doar că îl indispun pe iubitul tău, ceea ce poate fi unul dintre motivele pentru care vrea să plece, dar opresc chi-ul dragostei voastre să circule nestingherit.
Adu lumina în relaţia voastră
Dacă simţi umbre negre peste relaţia voastră şi crezi că nu mai sunteţi aşa luminoşi şi fericiţi ca la început, foloseşte un truc feng shui simplu şi foarte eficient. O lampă cu un model interesant, de care poţi agăţa amulete feng shui nu costă mult şi aduce un plus de lumină în respectiva cameră. Cu cât aduci mai multă lumină în casă, cu atît creşte cantitatea de lumină din suflet, chi-ul găsindu-şi calea spre voi doi.
Feng shui: Cum să eviţi despărţirea de iubit
Mută mobila
Deşi te-a preocupat dintotdeauna amenajarea interioară şi ai ţinut cont de sfaturile noastre pentru o relaţie fericită, crezi că nu e de ajuns? Mută mobila din casă din când în când. Lucrurile vechi pot părea noi dacă le aşezi în alt loc şi le pui diferit în valoare. Ai grijă ca patul să ofere două margini, pentru doi parteneri. Nu lăsa o latură a patului să fie lipită de perete dacă vrei ca iubitul tău să nu se simtă nedorit.
Feng shui: Cum să eviţi despărţirea de iubit
Reaprinde focul
Focul, simbolic sau concret (instalarea unui şemineu poate face minuni unei relaţii pe butuci) poate reaprinde pasiuni. Dacă nu ai loc sau buget pentru o reamenajare serioasă a locuinţei şi vrei să faci ceva să reînprospătezi atmosfera dintre voi, iată soluţia. Perdele, perne fantezie sau cuverturi de pat în culori sângerii (roşu, portocaliu intens sau grena ) pot reprezenta salvarea pasiunii dintre voi. Nu exagera cu astfel de culori, pentru a nu trezi agresivitatea dintre voi.
Implică-l fără presiuni
Feng shui: Cum să eviţi despărţirea de iubit

Dacă el urăşte culoarea pereţilor din dormitor (roz, pastel, etc) şi îţi spune mereu că toate „prostiile astea cu feng shui” nu fac decât să adune praful, fă concesii. Roagă-l să te ajute cu reamenajarea, fără să sune ca o corvoadă. Dă-i o şansă să îşi amintească că el e bărbatul în casă şi are putere de decizie. În plus, bărbaţii vor să se simtă mereu utili şi respectaţi pentru masculinitatea lor. Nu-i spune „pune şi tu mâna şi vopseşte peretele ăla”, ci „nu pot singură, te rog mult să mă ajuţi, ştii că nu pot să mă descurc cu amestecarea vopselurilor”. Astfel te alegi cu pereţii vopsiţi, el nu se mai plânge că are cameră de fete şi se simte util şi mascul feroce.

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter