Feng shui: Cum să-ţi găseşti dragostea adevărată

De Diana Zagrean, pe

Găsirea jumătăţii este o problemă complicată, care consumă timp şi energie. Prin urmare, orice ajutor este binevenit. Iată câteva sfaturi utile, uşor de pus în practică şi fără costuri mari sau eforturi extraordinare. Echilibrul karmic nu pare atât greu de obţinut când ştii cum să-ţi găseşti dragostea adevărată.
Mantre care atrag ursitul
Mantrele sunt acele sunete care te ajută când meditezi. Prin intonarea lor, mintea se limpezeşte şi chakrele se eliberează, iar calea către iubitul perfect devine mai clară şi uşoară. Cea mai bună mantră pentru găsirea bărbatului potrivit este pronunţată Şaht Pah-tim Dai-Hi Pah-Rahm-Eşh-Vah-Rah. Traducerea, din sanscrita veche ar fi „Te rog dă-mi un bărbat care are toate atributele masculinităţii perfecte”.
Vizualizează dragostea
Feng shui: Cum să-ţi găseşti dragostea adevărată

Iubirea trebuie să fie ceva real, nu doar un concept abstract. Ca să ajuţi dragostea să te găsească, plasează prin casă, mai ales în locurile mai slab luminate figurine care simbolizează dragostea adevărată. Poate fi vorba de inimioare din pietre adunate din călătorii, cristale roz sau orice care te duce cu gândul la partenerul mult dorit.
Figurine magice
Feng shui: Cum să-ţi găseşti dragostea adevărată

Cum am mai spus şi în alte articole, unul dintre cele mai bune trucuri feng shui pentru dragoste şi echilibru în viaţa sentimentală sunt raţele mandarine. Ele sunt nişte figurine mici, din metal sau plastic, care se găsesc în majoritatea magazinelor specializate de la noi. Raţele mandarine sunt cel mai pur simbol al cuplurilor fericite, care se completează unul pe altul.
Aroma iubirii eterne
Feng shui: Cum să-ţi găseşti dragostea adevărată

O vorbă din bătrâni spune că dragostea trece prin stomac, dar ca să ajungă acolo, ea trebuie să-şi găsească calea. Cel mai simplu pentru a ajuta dragostea să vină în viaţa ta este să o ghidezi cu aromele dulci. Aprinde seara câte o lumânare parfumată roşie de care ai legat flori proaspete de trandafir sau orhidee. Nu este vorba de o vrajă sau magie neagră, ci doar de organizarea unui cadru propice pentru viitoarea ta iubire.
Dormitor gata de acţiune
Feng shui: Cum să-ţi găseşti dragostea adevărată

Nu în ultimul rând, trebuie să îţi amenajezi dormitorul astfel încât fluxul de energie pozitivă (chi) să curgă neîntrerupt. Alege culori vibrante sau pastelate, în funcţie de personalitatea ta, dar consultă şi tabelul elementelor. Acesta îţi va spune de care element primordial aparţii şi ce culori te-ar ajuta în dragoste. De exemplu, dacă rezultă că elementul tău principal este apa, ar fi de mare ajutor să ai dormitorul amenajat în nuanţte de albastru.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter