Dragoste şi sex: Ce spune inelul de logodnă despre viaţa voastră sexuală

De Adina Radu, pe

Inelele cu piatră preţioasă sunt la mare căutare, în special când un cuplu vrea să facă pasul următor în relaţie şi să se pregătească pentru căsătorie. Tipul de inel pe care el ţi-l oferă când te cere de soţie spune multe despre relaţia voastră:
Piatră rotundă
Dacă a băgat mâna adânc în buzunar şi ţi-a luat un inel cu diamant, probabil l-a găsit pe cel cu piatră rotundă drept cel mai frumos. Este, de fapt, şi cel mai căutat model al anului, pentru că străluceşte foarte frumos datorită celor aproape 60 de faţete şi arată că aveţi o relaţie tradiţională, conservatoare. Viaţa voastră sexuală nu este presărată cu aventuri, însă amândoi vă simţiţi confortabil.
Pătrat
O altă alegere populară a anului este piatra preţioasă tăiată în stil Princess – adică în formă de pătrat. Şi acest tip de inel denotă o relaţie tradiţională de bărbat, capul familiei şi cel care ia deciziile, iar femeia cea care are grijă de gospodărie, însă cele patru colţuri arată că viaţa voastră sexuală nu este tocmai tradiţională, ci aspiră la modern, încercaţi, măcar din când în când, lucruri noi între cearceafuri.
Cele mai bune locuri în care să faci sex vara aceasta
Oval
O piatră tăiată în această formă îşi poate arăta defectele mult mai uşor decât celelalte tipuri de tăieturi. Şi relaţia voastră este exact la fel: vă place să riscaţi şi să încercaţi tot timpul noutăţi, pentru că aveţi încredere că orice alegere va fi una bună. Amândurora vă bucuraţi când ceva neaşteptat apare în calea voastră, vă plac provocările.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter