Dragoste şi sex: 10 lucruri care îţi fac relaţia mai frumoasă

De Mia, pe

La fiecare început de an ne propunem să facem cât mai multe lucruri bune pentru noi înşine – să mâncăm mai sănătos, să facem mai mult sport şi chiar să avem mai multă grijă de cei dragi nouă. Poate nu reuşim să ne ţinem de toate promisiunile făcute, însă ca să ne facem relaţiile mai satisfăcătoare, nu e nevoie de un efort uriaş, ci de atenţie şi drag.
Iubire şi afaceri
Afaceriştii de succes nu stau să analizeze prea mult eşecurile lor, ci le tratează ca pe oportunităţi de a învăţa ceva, iar asta poţi aplica şi în viaţa ta sentimentală. Chiar dacă treci printr-o despărţire dureroasă, nu are rostul să-ţi toci creierii gândindu-te la ce-ai fi putut face greşit, în schimb învaţă din experienţă şi aplică ce ai învăţat în următoarea relaţie.
Sex: Ce spune poziţia lui preferată despre el?
Plânge-te prietenelor tale
Pentru femei, faptul că îşi discută problemele le face să se simtă mai bine, dar pe bărbaţi îi frustrează acest lucru. Aşa că nu îţi încărca iubitul cu problemele tale, ci vorbeşte cu prietenele tale când te supără ceva şi la el apelează când ai nevoie de sfaturi sau când cauţi o soluţie.
Dragoste şi sex: Cum îi spui exact ce îţi doreşti în pat?
Ce vrei?
Relaţiile nu sunt jocuri de noroc şi dacă vei continua să investeşti în ceva ce nu te satisface, nu înseamnă că mai târziu vei avea relaţia la care visezi. În loc să-ţi pierzi timpul aşteptând să se schimbe ceva, fii sinceră cu tine şi cere ce vrei şi ce ai nevoie. Dacă partenerul îţi poate oferi, foarte bine, dacă nu, mergi mai departe.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter