10 lucruri pe care ar trebui să le auzi de la iubitul tău

De Diana Zagrean, pe

Orice femeie îşi doreşte să fie fericită într-o relaţie, dar multe nu.şi dau seama ce anume din atitudinea persoanei iubite le face să strălucească. Iată 10 lucruri pe care ar trebui să le auzi de la iubitul tău şi fără de care relaţia voastră nu merge ca unsă.


Te ador!
Orice bărbat poate spune „te iubesc”, dar nu orice bărbat se luminează la faţă când intri într-o încăpere, când ai întârziat ca să ai părul perfect şi el nu vede decât zâmbetul tău. Nu orice bărbat lasă la o parte faţada de macho când sunteţi doar voi doi şi te lasă să-i vezi slăbiciunile şi demonii. Trebuie să auzi şi să simţi măcar o dată în viaţă că bărbatul cu care împarţi bune şi rele te adoră, te soarbe din priviri şi se simte norocos că l-ai ales.
Mă inspiri
Este vorba despre acea senzaţie că bărbatul tău iubeşte totul la tine, despre tine şi de lângă tine, datorită ţie. Că îi place stilul tău de viaţă, pasiunile tale, calea şi viitorul pe care ţi le-ai ales, felul în care te porţi cu oamenii din jurul tău.
Dacă spune că îl inspiri, înseamnă că vrea să fie ca tine pentru că te consideră minunată.
Te respect
Dacă pe tine te sună ca să te întrebe ceva când are de luat o decizie, dacă vrea să ştie mreu părerea ta legat de orice, dacă nu îşi cumpără un sacou fără să vadă dacă şi ţie îţi place, atunci te respectă şi trebuie să o spună.
Nu vreau să te schimb
Multe cupluri se ceartă des tocmai pentru că partenerii au impresia că pot schimba anumite trăsături, obiceiuri şi calităţi ale persoanei de lângă ei, pentru a le face viaţa mai uşoară. Dacă iubitul tău înţelege şi iubeşte personalitatea ta, chiar dacă nu este mereu de acord cu tine şi chiar şi atunci când greşeşti, înseamnă că te iubeşte cu adevărat, pentru că nimeni nu este perfect şi nici nu trebuie să fie.
Te las să te dezlănţui acum
Un bărbat care acceptă dramele şi lacrimile ocazionale ale unei femei ca pe ceva normal, care ţine de feminitatea ta, este un bărbat care merită păstrat şi răsfăţat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter