3 motive să nu îi dai niciodată un ultimatum iubitului tău

De Consuela Stratulat, pe

Principalul motiv pentru care un partener îi dă un ultimatum celuilalt este să aibă puterea în relație. Deși cei mai mulți cred că, într-un cuplu, unul dintre iubiți deține controlul, ar trebui să existe un echilibru. Află de ce nu ar trebui să îi dai un ultimatum partenerului tău.
Ultimatumurile creează și agravează resentimente. Dacă iubitul tău acceptă ce îi propui, presat de un ultimatum, în cele din urmă va realiza că a fost manipulat și își va pierde interesul pentru relație. Să obligi pe cineva să facă ceva ce nu își dorește nu este niciodată o strategie bună.

Ultimatumul îi face pe ambii parteneri să lupte pentru putere

Încearcă să ai o relație în care să existe un echilibru de putere. Dacă unul dintre parteneri deține mai mult control, va apărea un dezechilibru care va duce, în cele din urmă, la destrămarea cuplului. Oamenilor nu le place să li se ia puterea.

Ultimatumul aduce negativism în relație

Oricine își dorește o relație în care să existe energie pozitivă și nimeni nu vrea să fie înconjurat de energie negativă. În cele din urmă, dacă creezi prea multă energie negativă, persoana iubită nu va mai rămâne lângă tine și va găsi motive să plece. În loc să dai un ultimatum, încearcă să găsești o soluție care să vă facă fericiți. Compromisul este cea mai bună soluție, dacă vrei ca relația ta să dureze.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter