Dragoste şi sex: Criza în cuplul, testul suprem pentru îndrăgostiţi

De Lumea Femeilor, pe

Orice relaţie are momentele ei: bune şi rele. Ne-am obişnuit să ne bucurăm de perioadele liniştite, de vacanţe şi să nu luăm în calcul şi părţile negative. Când apar, intervin şi crizele în cuplu, iar abia „la rău“ ne dăm seama dacă ne putem baza pe cel de lângă noi.
Sunt perioade, în viaţa fiecărui cuplu, când pare că problemele nu se mai termină. Indiferent care sunt cauzele, important este să comunicaţi între voi, să vorbiţi şi să căutaţi amândoi rezolvări. Chiar dacă doar unul dintre voi are mai multe probleme, celălalt trebuie să-l sprijine, pentru ca totul să fie mai uşor de suportat. Există mai multe tipuri de probleme, care vă pot strica liniştea.

În familie

Adesea, un cuplu este destabilizat atunci când se confruntă cu o boală. Fie că este vorba despre unul dintre voi, care are o afecţiune sau de cineva din familie, perioada de linişte se cam termină. Încep să apară discuţii legate de implicare, timp, nopţi nedormite, şi, implicit, o oarecare tensiune. Depinde doar de voi să reuşiţi să depăşiţi această perioadă. E important să vă gândiţi că nu va fi tot timpul aşa şi, atât cât vă permite timpul, să evadaţi câteva zile. Aveţi nevoie de o schimbare de decor, mai ales în cazul în care familia se poate dispensa de ajutorul vostru o perioadă.

Probleme la serviciu

Când unul dintre voi nu e mulţumit de jobul său, încep alte discuţii. Acestea pot implica, pe lângă probleme cu şefii,colegii sau natura muncii, şi latura financiară, un punct atât de sensibil. Încurajează-l să ia ce decizie doreşte, chiar dacă nu eşti de acord. Aşa, va şti că ai fost alături de el şi i-ai susţinut punctele de vedere. Altfel, tu vei fi vinovată pentru ce se va întâmpla pe viitor.

Crize în dormitor

Un aspect deloc de neglijat într-un cuplu este calitatea vieţii sexuale. Cu cât se acumulează frustrările pe acest plan, cu atât mai mult va fi afectată relaţia voastră. Nu faceţi din problemele sexuale un subiect tabu. Tot voi trebuie să găsiţi rezolvările. O atitudine deschisă ajută adesea şi este de preferat tăcerii sau, mai rău, acuzaţiilor. Doar de voi doi ţine să vă fie bine sau rău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter