Cum petreceţi timpul liber în doi

De Lumea Femeilor, pe

Într-o lume perfectă, timpul rezervat celor dragi ar fi mult mai mare. Cum însă perfecţiunea nu există, să profităm la maximum de răgazul alături de partenerul nostru.
Indiferent că sunteţi căsătoriţi sau nu, omul de lângă tine este un partener, un membru al unei
echipe pe care aţi hotărât s-o formaţi. Orice clipă petrecută împreună trebuie gândită, întâi de toate, pentru că sunteţi firi diferite, cu preocupări diferite, cu hobby-uri diferite şi comune.
De multe ori, însă, încercăm să ne mai şi impunem punctele de vedere, uitând că unii au nevoie să fie tot timpul cu partenerul lor, în timp ce alţii ar vrea să fie şi puţin singuri. Să vrei să fii şi puţin singur la sfârşit de săptămână, chiar dacă eşti căsătorit, nu este un păcat şi nu este un semn că nu răspunzi sentimentelor pe care le nutreşte partenerul tău faţă de tine. Iată de ce trebuie să căutăm căi pentru a petrece timp de calitate împreună cu partenerii de viaţă!

Idei bune, cu zero costuri

► Să gătiţi împreună preparate nu foarte complicate, după ce aţi făcut cumpărăturile împreună, poate fi o modalitate de a vă suda cuplul şi de a vă distra în doi.
► Informează-te asupra evenimentelor care au loc pe plan local: târguri, festivaluri.
► Nu ocoli ideea unei plimbări în parc. E cât se poate de romantică, ieftină  şi… aplicată cu succes pe plan internaţional!

Amuzaţi-vă chiar şi stând acasă!
► Îmbogăţiţi-vă vocabularul. Cu siguranţă există cuvinte pe care nu le cunoşti încă, expresii şi proverbe.
► Revedeţi albumul foto şi încercaţi să dataţi pozele şi să reconstituiţi împrejurările în care au fost făcute.
► Căutaţi cadouri pentru cei dragi. Sfârşitul de săptămână poate fi ocazia perfectă pentru a alege împreună un mic dar pentru mama lui, mama ta, copiii sau prietenii voştri.
► Citiţi fiecare în colţul lui şi apoi povestiţi-vă unul altuia ce v-a impresionat din lectura respectivă. Vă ajutaţi, astfel, reciproc să descoperiţi idei noi şi situaţii din care puteţi învăţa.
► Căutaţi-vă noi locuri de muncă. Da, atunci când aveţi timp liber, el poate fi folosit şi în acest scop. Surprizele în domeniul profesional apar mai ales atunci când nu te aştepţi.
► E anul voluntariatului şi, cu siguranţă, dacă mergeţi la biserica din cartier,
veţi descoperi oameni pe care îi puteţi ajuta împreună atunci când sunteţi liberi. Sau copii bolnavi cărora le-aţi putea citi.
► Dansaţi! Chiar nu trebuie să aşteptaţi un anumit eveniment pentru a învăţa valsul. Găsiţi lecţii pe internet, eliberaţi mijlocul casei şi… dansaţi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter