Ce nu-ţi spune nimeni despre mutatul cu iubitul

De Diana Zagrean, pe

Să vă mutaţi împreună este un pas important în relaţie şi poate defini viitorul vostru ca cuplu. Dar există lucruri la care nu te gândeşti atunci când hotărâţi să vă mutaţi împreună şi de care ai fi vrut să ştii ami devreme. Vezi ce nu-ţi spune nimeni despre mutatul cu iubitul.
 

Că bărbaţii vor mai mult spaţiu şi timp pentru ei decât crezi

Ai fost la el acasă de multe ori şi ţi se pare că bărbaţii nu au nevoie de mult spaţiu ca să fie fericiţi. Greşit!
Dacă vă mutaţi împreună, o să ocupe destul de multe dulapuri cu scule pe care nu le foloseşte niciodată, cu haine ordonate într-un fel pe care tu nu-l înţelegi şi cu jucării inutile (gadgeturi, undiţe, echipament de sală, jocuri şi DVD-uri, etc).
În plus, dacă îţi imaginai că abia aşteaptă să staţi nas în nas în fiecare zi, s-ar putea să te şocheze cât de des vrea să iasă singur, su cu băieţii.

Că bărbaţii sunt adorabili dacă devin domestici

Poate că sunteţi împreună de câţiva ani sau câteva luni, pare un tip ok, e destul de romantic şi simaptic, râzi la glumele lui şi vă înţelegeţi bine în pat.
Dar nu ţi-a spus nimeni cât de adorabil este când se oferă să ducă gunoiul şi tu speli vasele, sau când curăţă cartofii şi usturoiul pentru mujdei, când te ţine de spate ca să ajungi să agăţi perdeaua şi când schimbă siguranţa arsă la 11 noaptea, în pijama, cu părul vâlvoi şi ochii injectaţi.
Deşi veţi descoperi multe greutăţi odată cu mutatul împreună, amândoi veţi fi surprinşi de drăgălăşenii casnic-domestice la care nu vă aşteptaţi. E un fel de joacă de-a mama şi de-a tata, dar mai plăcută.

Că este grozav să împarţi facturi, dar foarte stresant pentru cuplu

Multe cupluri aleg să se mute împreună şi pentru că este o decizie financiară isteaţă.
Şi partea cu împărţitul cheltuielilor în casă este într-adevăr atât de grozav pe cât sună, atâta timp cât discutaţi foarte clar finanţele şi bugetul „familial”. Nu trebuie să uitaţi că multe cupluri, chiar şi căsătorite se ceartă des din cauza banilor.
Mutatul împreună scoate la iveală multe detalii intime pe care nu le vezi decât după ce faceţi acest pas. Unele sunt menite să vă apropie, iar altele vă arată cât sunteţi de diferiţi. Să locuiţi împreună, într-un spaţiu mic şi numai al vostru, poate fi minunat, sau vă poate arăta că relaţia voastră nu are viitor. Aveţi grijă să descoperiţi adevărul.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter