Dragoste: 5 destinaţii de vis pentru luna de miere

De Sandra S., pe

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa unei femei. Iar după toată nebunia şi după tot stresul prin care treci, nu visezi decât la o vacanţă romantică în doi, în care să te poţi relaxa în voie. Iată câteva destinaţii senzaţionale:
Thailanda
Dacă vrei să te relaxezi şi totodată să admiri frumuseţea naturii exotice, puteţi explora împreună parcul Elefanţilor din Chiang Mai, o rezervaţie de 800 de hectare. Acolo poţi urmări animalele în habitatul natural – spre deosebire de cuştile în care le poţi vedea de cele mai multe ori – şi chiar poţi deveni voluntar. Poţi hrăni şi le poţi face baie elefanţilor. Sau, dacă vrei să vă simţiţi bine, dar mai puţin înconjuraţi de oameni, puteţi încerca una dintre cele mai puţin dezvoltate insule Thailandeze, Koh Kood, dar totodată una cu cele mai frumoase peisaje.
Dominica
Nu Republica Dominicană, ci insula din Marea Caraibilor, situată la nord de Martinica. Dacă sunteţi în căutarea aventurilor de neuitat în luna de miere, aici puteţi găsi pădurile tropicale liniştite ce întâmpină plaja frumoasă. Vă puteţi plimba prin parcul naţional Waitukubuli şi apoi vă puteţi relaxa la soare, într-unul din golfurile cu peisaje uimitoare.
Dragoste: 5 destinaţii de vis pentru luna de miere
Toscana, Italia
Mâncăruri delicioase, răsfaţ şi linişte sufletească. Asta vă va aştepta în Toscana, regiunea de vis situată în nordul Italiei. Timpul pare să treacă tot mai greu acolo, în timp ce voi vizitaţi castelele transformate în crame cu vii impresionante. Totuşi, trebuie să savuraţi Toscana aşa cum trebuie să savuraţi şi vinul gustos produs acolo – oferiţi-i cât mai mult timp ca să-i descoperiţi secretele.
Dragoste: 5 destinaţii de vis pentru luna de miere
Bergen, Norvegia
Sunteţi în căutarea vieţii de noapte diferite de ce aţi experimentat până acum în restul oraşelor? Atunci Bergen ar fi o alegere înţeleaptă. Este al doilea oraş ca mărime al Norvegiei, situat între cele mai lungi fiorduri norvegiene. Acolo puteţi experimenta şi viaţa de noapte, cât şi cultura ţării. Este un oraş colorat, bogat, cu multe atracţii istorice şi peisaje de neuitat.
Dragoste: 5 destinaţii de vis pentru luna de miere
Ranthambore, India
Parcul naţional Ranthambore este o destinaţie preferată de tinerele cupluri care adoră natura. Este un parc plin de istorie, unde puteţi întâlni cele mai fascinante animale în sălbăticie. Pentru cei care vor să-şi petreacă luna de miere acolo, sunt câteva companii care au amenajat corturi luxoase chiar în parc, de unde puteţi vedea pe de o parte pădurile uscăcioase şi pe de alta dealurile stâncoase. În apropiere veţi găsi şi trei temple hinduse şi ruine ale castelelor, care cer să fie explorate.
Dragoste: 5 destinaţii de vis pentru luna de miere

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter