15 defecte dezgustătoare ale bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe

Partenerii noştri de sex masculin ne cofirmă ori de câte ori prind ocazia că noi suntem sexul frumos. Cum anume? Prin puterea exemplului negativ! Manierele în care…
… ne dezgustă şi flatează în acelaşi timp variază, dar rezultatul este mereu acelaşi: suntem şocate de „nonşalanţa” bărbaţilor.

Iată 15 defecte pe care le găsim de-a dreptul dezgustătoare la sexul masculin!

1. Sigur ţi-a fugit şi ţie gândul la teoria evoluţionistă a lui Darwin prima dată când ai văzut un bărbat dezbrăcat. Pilozitatea excesivă de pe spate, burtă şi picioare sigur face mai credibilă teoria potrivit căreia omul provine din maimuţă.

2. Iubeşte-ţi defectele, este deviza bărbaţilor, care nici nu se sinchisesc de circumferinţa taliei lor. De fapt, „burta de la bere” este motiv de bucurie pentru mulţi. Poate ţi-a fost dat şi ţie să vezi un bărbat care-şi bate uşor burta, în semn de mândrie.

3. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Aşadar, dacă domnii spun că este dizgraţios ca o femeie să fumeze pe stradă, îi invităm şi pe ei să nu mai polueze aerul ori de câte ori ies de la metrou sau din autobuz.

4. Scărpinatul ar trebui interzis prin lege. Astfel, mulţi bărbaţi n-ar mai fi surprinşi cu mâinile pe şliţ în public.

5. Poate că bărbaţii uită să îşi taie unghiile tocmai din cauza punctului 4. Totuşi, murdăria de sub unghii sau doar unghia de la degetul mic lăsată să crească mai mult reprezintă atributele unei mâini cu care nicio femeie nu şi-ar dori să fie atinsă.

6. „Poponar” este un cuvânt pe care doar bărbaţii nesiguri pe bărbăţia lor îl folosesc. Da, încercarea de a părea cât mai macho prin comparaţie cu un bărbat care şi-a recunoscut deja orientarea homosexuală nu e deloc flatantă.

7. Râgâitul este un gest sănătos, spun bărbaţii, dar dizgraţios, spunem noi, mai ales dacă respectivul sunet se propagă în direcţia urechilor noastre.

8. Bărbaţilor le plac glumele proaste făcute bine (n.r. cel puţin aşa cântă Paraziţii). Aşa se explică de ce glumele bărbaţilor includ multe onomatopee şi mai puţine corelări amuzante de idei.

9. Ce frumos e când iubiţii protectori se transformă în stilişti. Îţi spune că te-ai machiat prea strident şi că fusta e prea scurtă. După ce îţi retuşezi un pic înfăţişarea, ieşiţi în oraş şi îl surprinzi cum întoarce capul după o tipă cu un machiaj extravagant şi o fustiţă minusculă. Evident, domnul voia să te ţină sub anonimat, doar pentru el. Nici nu ştii dacă se te înfurii sau nu.

10. Este şliţul desfăcut în mijloacele de transportă în comun o dovadă de neatenţie sau un gest exhibiţionist?

11. Încălţămintea plină de noroi uscat într-o zi însorită de primăvară…

12. Se ştie că vârfurile trebuie tunse o dată la 8 săptămâni… în cazul în care lumgimea părului depăşeşte câţiva centrimetri buni. Doar că mulţi bărbaţi care îşi tund părul scurt respectă regula cu cele opt săptămâni, motiv pentru care arată îngrijit timp de o lună de zile, după care te întrebi ce-i cu înfăţişarea aceea răvăşită.

13. Bărbaţii ar trebui să ştie că stilul vestimentar sport elegant nu înseamnă să porţi pantaloni de costum cu adidaşi sau trening cu pantofi.

14. Ne întrebăm câtă comoditate poate determina un bărbat să iasă din casă neras de două săptămâni şi cu părul gras.

15. Unii bărbaţi nu suportă restaurantele elegante şi dacă ajung într-un astfel de loc, răsuflă uşuraţi când văd că există şi pizza în mediu. Totuşi, de dragul atmosferei, ar putea să utilizeze furculiţa şi cuţitul şi să nu mânânce cu mâna.

Dă click şi află cinci calităţi şi cinci defectele ale zodiilor într-o relaţie!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter