Şi bărbaţii plâng… în timpul sexului!

De Stela Moisescu, pe

Râsul isteric şi lacrimile şiroinde sunt reacţii care te pot lua prin surprindere în timpul sexului. Află că ele se petrec adesea în mod simultan, înainte,…
… în timpul sau după orgasm. Intensitatea emoţiilor este atât de puternică încât nu te poţi abţine din râs şi din plâns. Femeile sunt mai predispuse la astfel de trăiri, dar şi bărbaţii se pot confrunta ele.

Deşi sună hilar, dacă reuşeşti să-ţi faci iubitul să plângă şi să râdă în timpul sexului, sigur te va aprecia mai mult.

De ce plângem şi râdem în timpul sexului

Psihologii ne avertizează să nu interpretăm râsul şi plânsul din timpul sexului în mod clasic. Hohotele de râs nu înseamnă că ceva ne-a amuzat, iar lacrimile nu izvorăsc din tristeţe. În timpul sexului emoţiile pot fi atât de intense încât ajung să ne copleşească. Astfel că, pe lângă starea de excitare fizică, ne manifestăm şi emoţional prin acest gen de reacţii, care, potrivit specialiştilor, sunt perfect normale.

Râsul şi plânsul sunt dovezi ale faptului că eşti relaxată în pat cu iubitul şi că ai încredere deplină în el. Drept urmare, nu îţi este teamă să îţi dezvălui latura cea mai vulnerabilă în faţa lui. La fel, dacă iubitul tău are astfel de reacţii în pat cu tine, poţi fi sigură de loialitatea lui şi de profunzimea sentimentelor ce vă unesc.

În cazul în care te tentează, află că îi poţi provoca iubitului tău trăiri atât de intense în timpul sexului! Iată ce trebuie să faci:

–    Evită să faci sex cu el în fiecare zi. Pentru ca astfel de reacţii să aibă loc, e vital să se acumuleze mai multă tensiune sexuală.

–    Alege un loc incitant pentru sex sau fă-i câteva avansuri când se aşteaptă mai puţin. Este mai predispus la astfel de reacţii emoţionale, dacă sexul se petrece într-un context inedit.

–    Când îl atingi în timpul sexului, alternează atingerile fine cu cele ferme. Paleta largă de senzaţii îl va face să fie mai sensibil, iar acest lucru îi trezeşte emoţii puternice.

–    Fii inocentă şi pasională. Dacă ştie că se află în pat cu o femeie deosebită, fii sigură că va trăi totul foarte intens. Arată-i că poţi îmbrăca mai multe roluri în pat. La început, tachinează-l cu inocenţa ta, iar mai apoi dă frâu liber pasiunii. Dă-i de înţeles că se poate dezlănţui atunci când este în pat cu tine.

–    În  timp ce are orgasm, îţi poţi încorda muşchii Kegel pentru ca el să simtă totul mai intens. Un bărbat povesteşte că a început să plângă în timpul orgasmului pentru că partenera lui începuse să folosească anticoncepţionale, iar el a ejaculat pentru prima oară în interiorul ei. Experienţa i s-a părut atât de intimă, încât tot corpul i-a fost străbătut de o emoţie puternică. A simţit un nod în gât, ochii i s-au umezit, iar în timpul climaxului nu s-a mai putut controla şi a izbucnit în lacrimi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter