De ce adoră bărbaţii sexul oral? 5 motive inedite!

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii nu sunt atât de înnebuniţi după sex oral doar datorită senzaţiilor pe care i le oferi pe cale… orală. Motivele pentru care cu toţii adoră această experienţă…
… te vor surprinde, căci nu au vreo legătură cu plăcerea fizică sau cu orgoliul masculin.

Iată care sunt motivele surprinzătoare pentru care bărbaţii adoră sexul oral!

Pentru că este un gest destinat exclusiv lui

Femeile tind să creadă că este vorba de orgoliu aici. Şi poate că aşa se întâmplă atunci când te consideră o femeie trofeu sau când relaţia e bazată doar pe sex. Într-o relaţie serioasă bărbaţii adoră însă această formă de sex pentru că o văd ca pe o dovadă de generozitate şi iubire.

Bărbatul respectiv simte că îl apreciezi atunci când îi oferi o plăcere sexuală, fără să aştepţi ceva în schimb. Se simte măgulit atunci când ştie că singura satisfacţie pentru tine este satisfacţia lui. Este vorba de un moment intim, care îi trezeşte sentimente foarte intense pentru tine.

Pentru că sexul oral este mereu o surpriză

… în comparaţie cu sexul normal, care se practică în mod constant. Stă în natura umană să râvnim la lucrurile mai puţin accesibile. Dacă nu îi oferi sex oral cu regularitate, lui îi vine foarte greu să anticipeze momentul în care îl vei răsfăţa astfel. Când el se petrece, în sfârşit, simte un gol în stomac, pe care, cel mai probabil, l-a simţit la începutul relaţiei voastre.

Sexul oral rămâne pentru el o plăcere care îi dă emoţii şi fiori chiar şi atunci când relaţia este foarte avansată. Aşa că nu-i oferi sex oral pe tavă, cu fiecare ocazie!

Pentru că tu îl poţi răni foarte uşor, dar faci exact contrariul

Mare parte din plăcerea sexului oral este psihică, dovadă o face şi acest motiv. Ştie că se află înăuntrul tău şi că l-ai putea răni foarte uşor cu dinţii. Totuşi, tu ştii cum să eviţi astfel de accidente şi îi oferi numai senzaţii de plăcere. Teama iniţială şi satisfacţia finală îi trezesc un constrast de sentimente, care îi cresc adrenalina.

Pentru că ştie că nu îi este permis să forţeze prea tare lucrurile

Orice bărbat se simte tentat să forţeze lucrurile atunci când i se oferă sex oral. Pe unii dintre ei îi incită faptul că plăcerea lor s-ar putea transforma uşor într-un disconfort pentru parteneră, care se opune unei penetrări mai profunde. Totul poate semăna cu un joc pentru iubitul tău: el merge cât de departe îl laşi tu, imaginându-şi cum ar fi să lase raţiunea deoparte şi să înainteze oricât îşi doreşte.

Pentru că te vede cum iei controlul

Dacă în timpul sexului normal, de obicei, bărbaţii au mai multă iniţiativă şi depun mai mult efort, sexul oral le asigură o bine meritată pauză! În acele clipe tu eşti cea care dirijează lucrurile. Mulţi bărbaţi sunt incitaţi mai mult de imagine, decât de senzaţii, iar actul în sine poate face o femeie să pară extrem de erotică în ochii lor. De aceea atâţia dintre ei nu închid ochii pe parcursul sexului oral, ci îşi sorb din priviri partenerele.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter