Cuvinte care pot răni un bărbat

De Diana Zagrean, pe

Sentimentele bărbaţilor pot fi rănite grav, în anumite situaţii, chiar dacă ei sunt cunoscuţi drept “cei puternici”. Fie că îi răneşti sentimentele, sau îl loveşti în orgoliul lui de macho, probabil nu te va ierta dacă îi spui vreuna dintre aceste lucruri. Vezi care sunt acele cuvinte care pot răni un bărbat.
 

Îţi baţi joc de munca lui

Dacă îi spui unui bărbat că ce face el la muncă nu e bun de nimic, că nu a reparat bine dulapul (deşi a stat toată ziua să-i dea de cap înconjurat de şurubelniţe), sau că mai bine se angajează pe un post sub nivelul lui, pentru că oricum nu face mare lucru, îl răneşti groaznic.
Bărbaţii sunt obişnuiţi şi crescuţi să facă, să fie cei care „aduc pâinea pe masă”. Doar pentru că eşti o femeie de carieră, nu înseamnă că trebuie să-ţi baţi joc de munca lui.

Uiţi să-l prezinţi cuiva

Un bărbat va fi foarte marcat dacă te întâlneşti cu un prieten vechi şi te arunci în conversaţie, uitând să faci prezentările.
Ego-ul bărbaţilor este greu de măsurat, dar majoritatea se vor simţi profund jigniţi şi puţin geloşi, dacă nu faci acest simplu gest de politeţe.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter