Iată cum să fii mai activă în timpul sexului!

De Stela Moisescu, pe

Dacă sunt rugaţi să descrie o femeie bună la pat, aproape toţi bărbaţii vor preciza energia cu care ea trăieşte actul sexual. Adesea, reprezentanţii sexului masculin…
… le critică pe femei că sunt prea pasive în pat şi că îi lasă pe ei să facă tot efortul. Să zicem că acesta ar fi reversul medaliei în cazul bărbaţilor care se mândresc cu statutul de sex tare.

Este normal ca bărbaţii să fie mai dinamici pentru că au mai multă forţă. Totuşi, femeile au şi ele un avantaj, pentru că sunt mai uşoare şi au mai multă libertate de mişcare. Adesea, cuplurile nu reuşesc să facă o medie între cele două avantaje.

Dacă ai constatat că şi iubitul tău „duce greul” în pat, iată ce poţi face pentru a deveni mai activă în timpul sexului!

Oferă-i un preludiu de neuitat!

Adesea bărbaţii sunt nemulţumiţi de pasivitatea partenerei, dar, de fapt, îi deranjează lipsa ei de iniţiativă. Dacă tu îţi spui că te mişti suficient de activ în orice poziţie, dar iubitul tău susţine că ar vrea să te vadă mai implicată, atunci e cazul să devii mai inventivă. Implică-te mai mult în timpul preludiului şi arată-i că ai iniţiativă.

Dă click şi vezi ce fel de preludiu adoră bărbaţii!

Simte-te liberă deasupra lui!

Un motiv comun pentru care femeile rămân pasive în pat, ţine de mentalitate, nicidecum de fizic. Dacă îţi lipseşte încrederea de sine şi nu te simţi bine în pielea ta, slabe sunt şansele să te bucuri de poziţia femeia deasupra, de exemplu. Ori mulţi bărbaţi îşi doresc ca partenera să preia din când în când conducerea în pat.

Dacă ai remarcat că ai ceva inhibiţii când vine vorba de acţiune, dă click şi vezi cum poţi scăpa de timiditate în pat!

Efectuează exerciţii fizice pentru mai multă rezistenţă!

Desigur, este foarte probabil să fii atât de pasivă în pat şi din cauza condiţiei fizice. Noroc că există o mulţime de exerciţii pe care le poţi face pentru a întări rezistenţa ta fizică în timpul sexului.

Dă click şi vezi ce exerciţii fizice îţi oferă o viaţă sexuală fantastică!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter