Cum recunoşti un bărbat periculos pe Internet

De Diana Zagrean, pe

Internetul este plin de oameni ciudaţi, care se ascund sub identităţi false pe reţelele de socializare. Învaţă să-i deosebeşti pe bărbaţii simaptici şi singuri de ciudaţii şi nebunii care îţi pot face rău. Vezi cum recunoşti un bărbat periculos pe Internet.
 

Toate conturile sunt private

V-aţi cunoscut pe Facebook şi se pare că sunteţi suflete pereche, dar celelalte conturi ale lui sunt indisponibile? Tot ce găseşti pe net despre el sunt poze neutre, de pe Internet cu căţei, flori sau alte asemenea? Dacă v-aţi întâlnit pe un site de matrimoniale este cu atât mai ciudat că nu are şi alte conturi de unde să poţi să-i vezi viaţa privată, prietenii şi locurile pe care le-a vizitat.

Dispare brusc pentru câteva zile

Tocmai v-aţi cunoscut pe internet şi vorbiţi la telefon două zile la rând câte o oră, apoi dispare brusc pentru câteva zile? Reapare la o oră târzie din noapte şi te întreabă ce mai faci? Face asta des, fără să-ţi explice măcar fugitiv unde a dispărut? Ceva este în neregulă, ori are iubită sau soţie, ori are un secret care sigur n-o să-ţi convină.

Primeşti mesaje ciudate de la el

V-aţi cunoscut d epuţin timp şi încă nu eşti sigură dacă tipul e ok, dar primeşti câteodată sms-uri de la el care par destinate altei persoane?
S-ar putea să te ţină în paralel cu alte femei cunoscute pe internet, sau s-ar putea să fie mereu cu gândul în altă parte când vorbeşte cu tine.

Evită întrebările personale

Pare un tip de treabă, arată la fel ca în poze şi pare să fie interesat de tine la modul serios, dar evită mereu să-ţi răspundă la întrebările legate de viaţa personală?
Te ascultă şi vorbiţi mult şi des, dar nu ştii mare lucru despre el după o perioadă destul de lungă de când v-aţi cunoscut? Poate că are secrete, sau chiar poate fi însurat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter